BOOST JBL BOOST JBL

Recenze BLACKMONT ochranná plachta na auto XL

Zobrazit katalog
BLACKMONT ochranná plachta na auto XL - Plachta na auto

Recenze BLACKMONT ochranná plachta na auto XL

Zajímají Vás názory a recenze na BLACKMONT ochranná plachta na auto XL? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 6 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BLACKMONT ochranná plachta na auto XL. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BLACKMONT ochranná plachta na auto XL i vy.

Uživatelské recenze

Lucie, Prahaflag
Hodnoceno 30.06.2023, varianta BLACKMONT ochranná plachta na auto XL
Ověřený nákup
Plni ucel, vse ok
0 ×Nahlásit
Roland, Jelkaflag
Hodnoceno 11.02.2022, varianta BLACKMONT ochranná plachta na auto XL
Ověřený nákup
Plachta je určená na dĺžku auta 482cm. Moje auto má 476cm podľa techničáku, a každý deň som si ju našiel odfúknutú z auta na zemi pozemku. Takže pokiaľ nie ste minimálne zruční tak Vám ju neodporúčam, možno by si zaslúžila lepšiu gumu. Musel som našiť očká z kľúčov v oblastí kolies a viažem si ju o každý elektrón špagátom a už je v pohode. Keby bola guma lepšie doriešená tak je super, inak 3/5 práve kvôli tomuto. Ale inak je fajn aj tak ďakujem.
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací