Během svátku 28.9. mají všechny pobočky otevřeno, kromě prodejny Brno-Lískovec, Děčín, Frýdek-Místek, Příbram a Kladno.

6 tipů, jak ušetřit Alza pro firmy

Recenze Brother TN-2220 černý

Zobrazit katalog
Brother TN-2220 černý - Toner

Recenze Brother TN-2220 černý

Zajímají Vás názory a recenze na Brother TN-2220 černý? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 95 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Brother TN-2220 černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Brother TN-2220 černý i vy.
1 529,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Praha 8 Kobylisy 31.01.2013
Velmi kvalitní a originální toner pro Brother tiskárny. Má velkou kapacitu toneru, asi na 2,500 stran A4. Cena je dosti vysoká.
Firma, Odolena Voda 03.08.2022
Konkrétně na toneru samotném asi není moc co hodnotit. Za zmínku ale určitě stojí, že tiskárna Brother slouží 10 let bez jediné závady a s původním obrazovým válcem.
Blanka, Praha 6 22.11.2014
Výborný, byť poněkud drahý. Rozhodně se vyplatí. Nejsou problémy s tím, že by vysychal dříve, než má být použit v tiskárně (bohužel s jinými, tzv. kompatibilními tonery jiných značek vhodných pro tiskárnu Brother tyto zkušenosti máme).
Firma, Praha 6 15.04.2013
Nutnost. Když je v tiskárně jen startovací toner.
Firma, Praha 9 09.04.2013
Dodržení termínu
Zákazník 04.08.2015
Je to originální toner, mám s ním dobré zkušenosti, doporučuji jej i ostatním.
bezproblémový provoz, kvalitní tisk mohl by bý levnější
Ladislav 01.08.2015
Bezproblémový a kvalitní tisk. Mohl by být levnější
Zakaznik 14.07.2015
dobrá kvalita neprimerane vysoká cena originálu
REKUS České Budějovice, s.r.o. 10.01.2013
dlouho vydrží žádné
Jan, Praha 9 - Hloubětín 03.08.2020
Original Cena
12
 
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací