Léto s Alzou Prodloužená záruka

Recenze Case Logic CDW320 černé

Zobrazit katalog
Case Logic CDW320 černé - Pouzdro na CD/DVD

Recenze Case Logic CDW320 černé

Zajímají Vás názory a recenze na Case Logic CDW320 černé? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 54 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Case Logic CDW320 černé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Case Logic CDW320 černé i vy.
739,-
Skladem > 5 ks
4,7
Hodnotilo 54 zákazníků
Napsat recenzi
5 43 ×
4 7 ×
3 2 ×
2 2 ×
1 0 ×
500+ zákazníků již zakoupilo
92 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Vladimír, Praha 5 - Stodůlky 15.04.2018
Velká kapacita Nic
Jana, Praha 04.01.2017
Velké množství DVD uloženo přehledně, bezpečné a úsporné na malém prostoru. Super, rozhodně doporučuji! Vlastním již 2 tyto produkty a zatím se žádný nedostatek neprojevil.
Firma, Praha 4 18.05.2016
koupeno na základě více jak 3leté zkušenosti se stejným modelem, ten funguje stále a je velmi dobrý, dvd z něj nevypadávají ani listy pořadače, doufám, že kvalita zůstala stejná :) za 3 roky zápory zatím neznám
Michal, Praha 8 - Střížkov 31.07.2015
Stoprocentní splnění všech mých požadavků na kapacitu, skladnost a praktičnost ZATÍM žádné nezaznamenány
KS CERT s.r.o. 16.07.2015
Koupil jsem si to hlavne kvuli kapacite Mozna drobnost: když jsem do toho daval DVD a uz se mi to celkem zaplnilo, tak i presto, ze uprostřed je pasek, na kterem jezdi stranky obsahujici 8 pozic (a ne, ze jsou stranky napevno spojene s jednou stranou), tak se mi prostredni pozice ohybaly a slo do nich hure vkládat DVD. Obal jsem si však koupil na uchovani DVD a ne na jeho caste zasouvani a vysouvani, takze vse OK.
Zdeněk Černý 13.04.2014
Velká kapacita. Dobrá cena.
Bořivoj, Brno 39 03.04.2014
Velmi kvalitne provedene. Dobre se v nem hledaji DVD. Cena by mohla byt nizsi.
Marek, Praha 9 26.12.2013
Kvalitní a pevné pouzdro
Štefan 03.04.2015
kvaline velkost ta ma prekbapila celkom ale tak je to na 320 diskov neni a co cudovat :) inac spokojnost cena by mohla byt o cosik menej
Firma, Brno 15.01.2016
Pevné boxy, na rozdíl od jiných alb se netrhají. nezjištěny.
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi