Recenze Case Logic CDW64 černé

Zobrazit katalog
Case Logic CDW64 černé - Pouzdro na CD/DVD

Recenze Case Logic CDW64 černé

Zajímají Vás názory a recenze na Case Logic CDW64 černé? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 58 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Case Logic CDW64 černé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Case Logic CDW64 černé i vy.

Uživatelské recenze

Ivan, Kladnoflag
Hodnoceno 13.12.2022, varianta Case Logic CDW64 černé
Ověřený nákup
Vyhovující počet oddělení
Levná látka, levný zip, vypadá nic moc
0 ×Nahlásit
Samuel, Brnoflag
Hodnoceno 15.08.2020, varianta Case Logic CDW64 černé
Ověřený nákup
produkt pôsobí kvalitne a odolne
chýba bočné držadlo (obrázok nie je aktuálny)
0 ×Nahlásit
Vladimír, Praha 4 - Michleflag
Hodnoceno 13.03.2020, varianta Case Logic CDW64 černé
Ověřený nákup
Funguje to, dají se do toho vložit DVD
Určitě bych k tomu nedával popisek "Case Logic CD Wallet zaujme masivním polstrováním a nezvykle kvalitním zpracováním" - je to klasické čínské zpracování, sem tam z toho leze nit, občas je nějaký šev lehce nakřivo... prostě klasická čína
Fotky nesedí s výrobkem, např. úplně chybí držák na levé straně
Zip je taky jiný než na fotce - místo kvalitní kovové "pacičky" je teď na zipu jen kroužek s prošitým proužkem látky na držení...
Je vidět, že CaseLogic v čase začal šetřit na výrobě, kde se dalo
0 ×Nahlásit
Ondřej, Kostelec nad Černými lesyflag
Hodnoceno 30.08.2019, varianta Case Logic CDW64 černé
Ověřený nákup
kvalitní obal pro velké množství disků
nic
0 ×Nahlásit
COWEL, s.r.o., Bánská Bystriraflag
Hodnoceno 24.03.2017, varianta Case Logic CDW64 černé
Ověřený nákup
maximální spokojenost
velká výdrž
zvládne i hrubší zacházení dítěte
nic
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Kolínflag
Hodnoceno 10.03.2017, varianta Case Logic CDW64 černé
Ověřený nákup
kvalitní materiál, dostatek místa na CD/DVD
0 ×Nahlásit
Tibor, Prievidzaflag
Hodnoceno 28.12.2016, varianta Case Logic CDW64 černé
Ověřený nákup
zatial sa mi nepodarilo znicit, ale intenzivne na tom pracujem. obvykle je to pohodene v kufri s naradim
0 ×Nahlásit
RIEGER DESIGN s.r.o., Praha 7flag
Hodnoceno 05.11.2016, varianta Case Logic CDW64 černé
Ověřený nákup
praktické,
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 10.09.2015, varianta Case Logic CDW64 černé
Ověřený nákup
Už jen značka dává jistotu kvality, není to muj první obal a vydrž je velmi dobrá
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 29.06.2015, varianta Case Logic CDW64 černé
Ověřený nákup
vlozite nastojato ako knihu do regalu
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 14
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací