Během svátku 28.10. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Všechny dárky jako na dlani Nákupy Ona Dnes

Recenze Case Logic DLBP114K do 14" černý

Zobrazit katalog
Case Logic DLBP114K do 14" černý - Batoh na notebook

Recenze Case Logic DLBP114K do 14" černý

Zajímají Vás názory a recenze na Case Logic DLBP114K do 14" černý? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 76 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Case Logic DLBP114K do 14" černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Case Logic DLBP114K do 14" černý i vy.
1 199,- 939,-
Skladem > 5 ks
4,6
Hodnotilo 76 zákazníků
Napsat recenzi
5 50 ×
4 21 ×
3 4 ×
2 1 ×
1 0 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
93 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

David, Karolinka 12.12.2012
Řeknu to takhle
CenaLehkýHezká barvaLíbí se mi že místo pro notebook je vyhrazené
Jan, Ostrava 27.06.2013
velké zapínací zipy počet kapes kompaktnost řešení zatahování popruhů poměrně plochý horní kapsa na přehrávač brání přístupu k hlavní mu úložnému prostoru - dá se vyklopit ven
Zákazník 27.12.2012
designje lehkývelké zipy by mohly něco vydržet o něco menší, než se zdá býtmohla by být lépe polstrovaná záda
Jiří, Praha 9 06.08.2013
akorát pro 14" ntb, moc dalšího místa nezbývá což mi vyhovuje dobrý design malá kapsa má zip jenom z jedné strany
Marek, Praha 27.07.2016
Super pomer cena - kvalita spracovania, pohodlny a prakticky.
Petr, České Budějovice 6 07.07.2016
Jednoduchý ale dobře zpracovaný batůžek na notebook a příslušenství a malou svačinu těsně pojme i Dell XPS 15 (9550) a MBP 15, jinak notebooky do 14" Systém uchycení přebývajících popruhů Zipy nejsou nijak chráněné proti dešti horní kapsička na brýle při naplnění překáží v hlavní komoře plochá záda moc nevětrají
Zakaznik, Třebíč 21.05.2016
kvalitní zpracování dostatek prostoru na všemožné příslušenství
Milan, Třebíč 25.02.2016
Velikost přesně pro 14" notebook, zdroj, myš, kabely, mobil s nabíječkou, pár papírů, doklady, svazek klíčů, sváču na každodenní nošení do práce, žádné zbytečnosti. To jsem přesně hledal. Lehký, plochý, drží tvar. Velké zipy by mohly něco vydržet. Design a barevné řešení nikoho neurazí. Poutko v horní části zipu bočních kapes mohlo být osazeno karabinkou na klíče. Malou karabinku jsem si dokoupil. Klíče i s ní lze schovat do kapsy a jsou po ruce.
Jan, Praha 9 22.02.2016
lehký drží tvar dobré vnitřní uspořádání složitější povolování popruhů, pokud nemají "plandat" červené nastavovací pásky
Pavel, Ivančice 30.11.2015
Výborný a trvanlivý batoh, každodenní nošení zvládá s přehledem, dostatek vnějších kapes na drobnosti i dostatek úložného prostoru uvnitř. Ještě jedna kapsa v hlavním prostoru by přišla vhod.
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi