AD mini Homeoffice AP+ plus nový vizuál

Recenze Case Logic QHDC101K černé

Zobrazit katalog
Case Logic QHDC101K černé - Pouzdro na pevný disk

Recenze Case Logic QHDC101K černé

Zajímají Vás názory a recenze na Case Logic QHDC101K černé? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 223 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Case Logic QHDC101K černé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Case Logic QHDC101K černé i vy.
379,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

JonkyPro, s.r.o., Bratislava - Dúbravkaflag
Hodnoceno 03.03.2023, varianta Case Logic QHDC101K černé
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
pekné, nárazu vzdorné puzdro
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 9flag
Hodnoceno 18.08.2019, varianta Case Logic QHDC101K černé
Ověřený nákup
Disk se do něj přesně vejde a je celkem odolné tak ze je ochráněn při pádu.. mám už druhé a jsem spokojen..
Neni co dodat..
0 ×Nahlásit
Vít, Prahaflag
Hodnoceno 21.05.2019, varianta Case Logic QHDC101K černé
Ověřený nákup
Levný, avšak kvalitní kryt pro externí HDD
Kapsa na kabeláž
Designově povedené
Pro WD Elements ideální
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 1 - Staré Městoflag
Hodnoceno 07.11.2018, varianta Case Logic QHDC101K černé
Ověřený nákup
kvalitní odolné provedení
LaCie Porsche Design 2 TB do něj dostanu jen s použitím síly, i když je to největší case, co jsem našel. :-(
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 9 - Hostaviceflag
Hodnoceno 29.09.2017, varianta Case Logic QHDC101K černé
Ověřený nákup
Koupeno pro WD 2.5 Elements Portable. Naprosto skvěle sedí na tyto rozměry
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 02.01.2017, varianta Case Logic QHDC101K černé
Ověřený nákup
Spĺňa všetko čo má.
Žiadne.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 29.11.2016, varianta Case Logic QHDC101K černé
Ověřený nákup
na WD 2.5" Elements Portable 2TB černý je malý ledva sa zapne
0 ×Nahlásit
Klára, Praha 4 - Michleflag
Hodnoceno 04.07.2016, varianta Case Logic QHDC101K černé
Ověřený nákup
bytelné
skladné
praktická kapsička na kabel, nebo flashku i dvě či jinou drobnot
guma na stabilizaci disku
je možné pouzdro téměř celé zapnout a mít chráněný disk a zároveň mít v disku kabel natažený z pouzdra ven (platí pro disk WD 2.5" Elements Portable 2TB černý)
0 ×Nahlásit
Vítězslav, Praha 5flag
Hodnoceno 24.06.2016, varianta Case Logic QHDC101K černé
Ověřený nákup
šikovné a kompaktní pouzdro na 2,5 externí disk
kapsička na kabel
nic
0 ×Nahlásit
Ondřej, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 22.04.2016, varianta Case Logic QHDC101K černé
Ověřený nákup
Lehke
Pevne
Zatim zadne
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 74
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací