XXL týdny Letní slevové týdny Samsung

Recenze Case Logic QHDC101K černé

Zobrazit katalog
Case Logic QHDC101K černé - Pouzdro na pevný disk

Recenze Case Logic QHDC101K černé

Zajímají Vás názory a recenze na Case Logic QHDC101K černé? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 253 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Case Logic QHDC101K černé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Case Logic QHDC101K černé i vy.
269,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,8
Hodnotilo 253 zákazníků
Napsat recenzi
5 204 ×
4 42 ×
3 5 ×
2 1 ×
1 1 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
97 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zakaznik 29.11.2016
  na WD 2.5" Elements Portable 2TB černý je malý ledva sa zapne
Ondřej, Ústí nad Labem 22.04.2016
Lehke Pevne Zatim zadne
Barbora, Nymburk 10.03.2014
Super odolný pouzdro guma pro zafixovani disku sitka pro kabely vejde se i WD elements
Zdeněk, Polná 22.01.2014
Výborné pouzdro na mého 2.5" Samsunga. Pevné, s kapsou na káblík. Perfektní velikost, disk tam perfektně sedí.
Cena Kapsa na kabel Pouzdro je pevné Akorátní velikost Pružná guma k přichycení disku Žádné
Jan, Praha 4 - Modřany 24.07.2013
poměrně spolehlivý kryt flash disku proti mechanickému poškození, praktická kapsička na kablík žádné jsem neobjevil
Petr, Praha 9 18.08.2019
Disk se do něj přesně vejde a je celkem odolné tak ze je ochráněn při pádu.. mám už druhé a jsem spokojen.. Neni co dodat..
Vít, Praha 21.05.2019
Levný, avšak kvalitní kryt pro externí HDD Kapsa na kabeláž Designově povedené Pro WD Elements ideální
Martin, Praha 4 - Chodov 08.12.2017
pevné pouzdro na HDD, funguje jak má, již několik let asi nic
Tomáš, Praha 9 - Hostavice 29.09.2017
Koupeno pro WD 2.5 Elements Portable. Naprosto skvěle sedí na tyto rozměry
Libor, Kralupy nad Vltavou 13.09.2017
Cena Zpracován Stálá pevnost materiálu
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi