Letní výprodej HP, média XXL týdny

Recenze CONNECT IT Biohazard Mouse černá

Zobrazit katalog
CONNECT IT Biohazard Mouse černá - Herní myš

Recenze CONNECT IT Biohazard Mouse černá

Zajímají Vás názory a recenze na CONNECT IT Biohazard Mouse černá? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 2067 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CONNECT IT Biohazard Mouse černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CONNECT IT Biohazard Mouse černá i vy.
419,- 389,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,2
Hodnotilo 2067 zákazníků
Napsat recenzi
5 1173 ×
4 457 ×
3 192 ×
2 109 ×
1 136 ×
5 000+ zákazníků již zakoupilo
78 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Nové Město nad Metují 22.10.2014
Velmi vhodná pro velké ruce, má pohodlné žlábky pro prsteníček i malíček a tak nemusíte brousit malíčkem o podložku. Za mě, DOBRÝÝÝÝ. zatím nic po 10-ti měsících levé tlačítko nefunguje
Jenda 20.10.2013
7 Tlačítek Stylové provedení pohodlně se drží žádné
fanda 25.10.2013
Za ty peníze jsem nic lepšího s laserem nenašel.
Mění barvy SUper pohodlná do ruky Nejsou
Miloš, Kolín 2 11.11.2013
Koupil jsem tuto myš vřele doporučuji !!!
Pěkné provedení Funkční tlačítka Pevné tlačítka Padne do ruky měnitelně DPI Cena
Ondra Klich 24.07.2014
strašně dobra do ruky dobře se s ni hraje po měsíci proste vypadává, notebook píše ze zarizeni nebylo rozpoznano :(
Firma, Brno 14.11.2013
Luxus-Doporučuju Nejlepší myš na světě Dobře se uchopí Svití Barevně Da se měnit barva u kolečka u myši¨ Cena Kabel usb je z nej matrošu LUXUS ZA VAŠE PRACHY NIC
Jiří, Liberec 15 29.10.2013
zpracování kvalitní plasty laser sensor padne přesně i do velké ruky hezké barevné podsvícení měnitelné DPI pletený kabel a pozlacený USB žádné
Zákazník 24.11.2013
Zatím nejlepší myš co jsem kdy měl.
Padne přesně do ruky
Petr, Liberec 06.11.2013
Velký výběr DPI krásné podsvicení
Zákazník 12.11.2013
Hledal jsem myš která by mi nahradila R.A.T ovšem v přijatelné cenové nabídce. Vzhledem i funkčností mě nadchla pouze tato a po 14 dnech jsem stále spokojen.
Myš perfektně zapadne do ruky, chce to ale zvyk Úžasný design Tkaničkový kabel Myš svítí i po vypnutí počitače, ale vzhledem k tomu, že je krásná tak se to dá vydržet..
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi