Recenze CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W

Zobrazit katalog
CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W - Napájecí adaptér

Recenze CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W

Zajímají Vás názory a recenze na CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 226 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W i vy.

Uživatelské recenze

Zákazník, Košice - Severflag
Hodnoceno 15.03.2024, varianta CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W
Ověřený nákup
Hoc je výkon nabíjačky rovnaký ako originál dokonca viac, neustále sa vypína a zapína nabíjanie pretože nabíjačka nestíha neodporúčam, radšej kúpte od originál predajcu
0 ×Nahlásit
Pavol, Sedlice pri Prešoveflag
Hodnoceno 18.02.2024, varianta CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
notebook zastavuje nabíjanie kvôli nesprávnemu napätiu nabíjania.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Černošiceflag
Hodnoceno 14.02.2024, varianta CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W
Ověřený nákup
hodně možností
hlavice, kterou jsem potřeboval pro Acer Predator Triton 500 PT515-51, který by měl mít 5.5x1.7mm hlavici neseděl konstantně se připojoval a odpojoval
0 ×Nahlásit
Peter, Bratislava - Vrakuňaflag
Hodnoceno 13.02.2024, varianta CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W
Ověřený nákup
bál som sa ako to nastaví výkon ale za 1-2 sekundy automatického nastavovania a ide ako guľa
0 ×Nahlásit
Dana, Stonařovflag
Hodnoceno 25.10.2023, varianta CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W
Ověřený nákup
I když adaptér slibuje 48W, u mého notebooku HP Probook 450 G6 se nabíjení neustále vypíná a zapíná
0 ×Nahlásit
Peter, Bratislavaflag
Hodnoceno 22.08.2023, varianta CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W
Ověřený nákup
Aj ked sa v popise pise, ze pasuje na starsi notebook znacky ASUS, tak bohuzial nepasuje na notebook ASUS X551M
0 ×Nahlásit
Odpověď od Alza
Odpověď od Alza
01.10.2023
Dobrý den, Váš podnět jsme prověřovali. U konektorů je potřeba vždy ověřit jejich rozměry, které uvádíme v popisu produktu. Děkuji a hezký den
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 31.05.2023, varianta CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W
Ověřený nákup
Pro starší notebook od lenova funguje perfektně
Funkční
Cena
Koncovka pro nabíjení je moc vysunutá
0 ×Nahlásit
Petr, Písekflag
Hodnoceno 05.12.2022, varianta CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W
Ověřený nákup
funguje :)
0 ×Nahlásit
Bohumil, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 09.04.2022, varianta CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W
Ověřený nákup
splnilo očekávání a připojilo mi starší notebook do el. sítě, wow :-)
doporučuji všem, kdož máte potíže se současnou nabíječkou
kontrolní led dioda
nejsou
0 ×Nahlásit
Rudolf, Olomouc 9flag
Hodnoceno 20.03.2022, varianta CONNECT IT CI-131 Notebook Power 48W
Ověřený nákup
Nepasuje ani jeden nástavec do mého notebooku
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 75
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací