AP+ nový vizuál Dyson

Recenze CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK

Zobrazit katalog
CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK - Set klávesnice a myši

Recenze CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK

Zajímají Vás názory a recenze na CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 218 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK i vy.
649,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Ivan, Drahlínflag
Hodnoceno 04.12.2023, varianta CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK
Ověřený nákup
Ani ne po půl roce nefungují některé klávesy.
Nožičky vypadávají
0 ×Nahlásit
Milan, Bánovce nad Bebravou 1flag
Hodnoceno 04.11.2023, varianta CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK
Ověřený nákup
funguje
Su zrezane do mensej ucinnej plochy nez by mohli byt. To vedie k tomu ze sa na nej velmi zle pise a mnoho krat ma to navedie, respektive pri rychlom pisani trafim medzi priestor. Kto chce pisat rychlo tak tato klavesnica nie je na to vhodna.
0 ×Nahlásit
Miloslav, Košiceflag
Hodnoceno 05.09.2023, varianta CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nejaká by sa určite našla.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Praha - Letňanyflag
Hodnoceno 05.03.2023, varianta CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Musím se s ní naučit
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 3flag
Hodnoceno 05.02.2023, varianta CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK
Ověřený nákup
Za kdysi utracených 579 kč a více než 7 let služby to byl a stále jeden z nejlepších nákupů. Tento výrobek doslova miluju a až jednou přestane fungovat, tak budu opravdu nešťastný.
Mám jí přes 7 let a funguje stále dobře, Jedinné klávesa nebo její popisek nejsou ošoupané/degradované
Dají se vydloubat klávesy a vyčistit pod nimi
Spadla mi nesčetněkrát (možná 200-300x) a furt funguje jako by se nechumelilo
Má široký okraj jako podložku pod zápěstí
Konstatní odpor všech kláves i po letech
Baterie vydrží až několik měsíců na vzdálenost cca 3m
Dosah 5m+ není problém, ale snižuje se se slábnoucí baterkou
Malinko hlučenější
Klávesy se trochu vyklají a je třeba středně silný úder, ale poměrně srovnatelné s mechanickou klávesnicí
0 ×Nahlásit
Pavel, Jeseníkflag
Hodnoceno 11.12.2020, varianta CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK
Ověřený nákup
Funguje skvěle
0 ×Nahlásit
Lukáš, Praha 6 - Řepyflag
Hodnoceno 14.06.2020, varianta CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK
Ověřený nákup
Mys je nevyvazena, není zespodu rovna a tím pádem úplně na prd
0 ×Nahlásit
Jitka, Praha 9flag
Hodnoceno 05.05.2020, varianta CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK
Ověřený nákup
příjemná výška kláves
dobrá velikost myši, možná pro velkého chlapa menší
po chvíli nečinnosti se klávesnice i myš vypnou
pro běžnou práci u noťase dobrá volba
odpovídající výrobek za tuto cenu
některé klávesnice jdou ztuha, především v numerické části
baterie v klávesnici vydrželi asi měsíc, ale možná jen starší baterie od výrobce
materiál na myši již po měsíci tzv. lehce opotřebený
0 ×Nahlásit
Jakub, Prahaflag
Hodnoceno 24.04.2020, varianta CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK
Ověřený nákup
společný USB dongle
baterie již v balení
tlačítka vpřed a zpět na myši
multifunkční klávesy na klávesnici
0 ×Nahlásit
Michal, Bratislavaflag
Hodnoceno 14.04.2020, varianta CONNECT IT CI-185 Multimedia - CZ/SK
Ověřený nákup
Velmi jednoduche parovanie, staci iba pripojit. Multimedialne tlacidla funguju velmi dobre.
Klik nieje az taky jednoznacny.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 93
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací