MS hokej AP+ slevy

Recenze Cooler Master Force 500

Zobrazit katalog
Cooler Master Force 500 - Počítačová skříň

Recenze Cooler Master Force 500

Zajímají Vás názory a recenze na Cooler Master Force 500? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 35 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Cooler Master Force 500. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Cooler Master Force 500 i vy.
1 299,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Peter, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 26.03.2024, varianta Cooler Master Force 500
Ověřený nákup
Dobré spracovanie a povrchová úprava.
Dobré možnosti vedenia káblov
Široké príslušenstvo (skrutky, nástavec na sedlá, sťahovačky na káble)
Z nepochopiteľných dôvodov nemá skrinka osadený / zabudovaný, PC speaker, ani nie je dodávaný externý speaker s príslušenstvom. Ešte, že sa zostava rozbehla na šupu...
0 ×Nahlásit
Alena, Pečkyflag
Hodnoceno 06.12.2023, varianta Cooler Master Force 500
Ověřený nákup
Širolá, dlouhá, no prostě prostorná krabice.
Zbytečně částečně utopená (zapuštěná, má okraj jako pekáč do trouby) montážní deska pro základní desku.
Hlučnější dodávaný zadní ventilátor bez regulace otáček.
0 ×Nahlásit
Ondrej, Čadcaflag
Hodnoceno 02.09.2023, varianta Cooler Master Force 500
Ověřený nákup
Zatial som ešte nie celkom rozhodnuty na čo konkretne použijem case ale jednou z možnych aplikacii je home server, nakoľko sa do skrinky zmesti minimalne 8 klasickych diskov.
jeden z mala caseov, ktoré sú momentálne v 2023 v ponuke, ktoré pojmu viac ako 5 - 3.5 diskov
plechy a spracovanie je prekvapivo dobré, v porovnaní s inými vyrobcami v podobnej cenovej kategorii
1x 12 cm vetračik sice 3 pin ale poteší že nieje čisto molex
Pomerne slušne riešene vetranie
kompletne lakovana aj vnutry
cena - za podobnú cenu sú skrinky s sklenenou bočnicou
vnútorne rozloženie a design - je vidno že bol navrhnutý pred viac ako 15 rokmi
umiestnenie zdroja hore
chybaju prachove filtre
0 ×Nahlásit
Lukáš, Bratislava - Karlova Vesflag
Hodnoceno 12.11.2020, varianta Cooler Master Force 500
Skrinka je veľmi pevná, stabilná. Zmestí sa aj 26cm grafika, aj s tým, že vpredu je naložených 7 diskov, stačí aby jeden-dva z nich mali pravouhlé SATA koncovky na kábloch. Tiež sa zmestí do bočnej zvislej priehradky vpravo 32cm radiátor Krakenu X62, ale ventilátory treba použiť 12-centimetrové, lebo dodané 14tky sa nevojdú medzi kryt a šasi. Asi ako vodné chladenie by som odporučil max. jednoventilátorové o 12cm vetráku, do zadného miesta pre ventilátor.
super pevná, stabilná
vojde sa veľa diskov, možnosť ich RAIDovať
predná 3,5" pozícia (kedysi na disketovú mechaniku, dnes na čítačku kariet napríklad)
kraken X62 - možná iba bočná montáž, pri ktorej sú nutné menšie ventilátory.
Nie príliš vhodná na pretakt, skôr ako server, kancelária, domáci herný PC bez experimentov.
slabší manažment káblov, je v bedni bordel
0 ×Nahlásit
Stanislav, Praha 5flag
Hodnoceno 07.03.2018, varianta Cooler Master Force 500
Ověřený nákup
Skalovatelnost
Pohodlna montaz komponentu
Jednoduchost
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 5flag
Hodnoceno 05.12.2017, varianta Cooler Master Force 500
Ověřený nákup
Hluboký prolis pro základní desku, bez klempířské úpravy nelze v ATX formátu připojit spodní řadu SATA konektorů
0 ×Nahlásit
GON Hradec Králové, a.s., Hradec Králové 3flag
Hodnoceno 26.10.2016, varianta Cooler Master Force 500
Ověřený nákup
Celkem kvalitní bedna.
Rozumná perforace stěn.
USB vpředu nahoře, čelně.
Prvky stříbrné barvy čelního panelu by potěšily.
0 ×Nahlásit
Jiří, České Budějoviceflag
Hodnoceno 19.08.2016, varianta Cooler Master Force 500
Ověřený nákup
pěkná klasika
nic
0 ×Nahlásit
STK Podbořany, s.r.o., Podbořanyflag
Hodnoceno 11.03.2014, varianta Cooler Master Force 500
Ověřený nákup
Cena
Dostatečný prostor pro instalaci dlouhých GK.
Solidní zpracování.
0 ×Nahlásit
Ondřej, Praha 8 - Bohniceflag
Hodnoceno 29.01.2014, varianta Cooler Master Force 500
Ověřený nákup
velmi tichá case
zajímavě a musím říct i dobře fukční systém toku vzduchu (4x120mm v čele a z boku na disky)
vejde se do ní i 320mm dlouhá grafika
zdroj nahoře
kvalitní zpracování
hodně místa pro chladič CPU
stylový design
cena při nákupu okolo 1200,- je za takto kvalitní case prostě úžasná
o něco horší cable management (ale není to úplná tragédie)
case je celkem nízká, takže kvůli zdroji nahoře je ATX MB chycena celkem nízko a třeba grafika v nejnižším PCIe by se asi zapojovala dost těžko, nehledě na airflow
nejsem si jistý, ale mám dojem, že u ATX MB výškově úplně neodpovídají zadní výřezy polohám PCI sběrnic (nicméně mám pouze jednu grafickou kartu a problém v prostředním slotu nebyl)
trošku mě mrzí 120/140 pozice na větrák v bočnici, case větrá velmi dobře a myslím, že ta díra tam nebyla nutná
prostor na MB je lehce zapuštěný, i přes použití distančních šroubků jsem měl následně trošku problém se zapojením konektoru pro SATA a USB3.0 (na mojí MB z boku ze strany disků) a konektory mi pak jakoby páčí desku. Je to sice nepříjemné, ale na funkční problém jsem nenarazil
v balení je pouze jeden větrák (zadní) - není to úplně zápor, ale je třeba s tím počítat :)
Viktor má pravdu že upevnění bočních větráčků je složitější (nepřístupná jedna řada šrouků kvůli kontrukci na disky a mechaniky). Já to řešil eska páskami a žádný problém, dokonale tiché, žádné rezonování
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 16
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací