AP+ slevy v app Huawei_CZ_Launch

Recenze CyberPower BU650E-FR

Zobrazit katalog
CyberPower BU650E-FR - Záložní zdroj

Recenze CyberPower BU650E-FR

Zajímají Vás názory a recenze na CyberPower BU650E-FR? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 144 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CyberPower BU650E-FR. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CyberPower BU650E-FR i vy.
1 099,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Lenka, Pečkyflag
Hodnoceno 26.02.2024, varianta CyberPower BU650E-FR
Ověřený nákup
Po zapnutí nefunguje, ani se nerozsvítí.
0 ×Nahlásit
Anežka, Prievidza 1flag
Hodnoceno 07.12.2023, varianta CyberPower BU650E-FR
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vyhovuje, a slušná cena
Nemá SK ani CZ návod
0 ×Nahlásit
Igor, Senecflag
Hodnoceno 04.05.2023, varianta CyberPower BU650E-FR
Ověřený nákup
cena
vaha
je teply, uvidime co to urobi v lete
0 ×Nahlásit
Viliam, Kalinkovoflag
Hodnoceno 08.04.2023, varianta CyberPower BU650E-FR
Ověřený nákup
Po nabití funguje bez prroblému
Dobrá cena
Očakával som vyšší výkon prúdu, ale to je asi chyba v nedostatočnom popise
0 ×Nahlásit
Marcel, Poprad 1flag
Hodnoceno 08.12.2022, varianta CyberPower BU650E-FR
Ověřený nákup
dost sa zahrieva
0 ×Nahlásit
František, Bratislavaflag
Hodnoceno 27.09.2022, varianta CyberPower BU650E-FR
Ověřený nákup
lacna, lahka UPSka
na napajanie elektroniky cez variabilny adapter ok, ale ziadnu drahsiu zlozitejsiu elektroniku by som napriamo nenapojil, vzhladom na kolisajuce napatie na baterii
pri chode na bateriu dava len 165-170 V. na napajanie routeru cez adapter to staci, ale ziadnu elektroniku by som cez to neskusal napojit
neskutocne kuri - fakt som rozmyslal, kam ju umiestnit, aby nehrozil poziar
0 ×Nahlásit
Michal, Prahaflag
Hodnoceno 27.05.2022, varianta CyberPower BU650E-FR
Ověřený nákup
funguje jak má
udrží modem, kameru
jen 3 zásuvky
0 ×Nahlásit
Martin, Ostrovflag
Hodnoceno 22.03.2022, varianta CyberPower BU650E-FR
Ověřený nákup
funguje jak má
slušně topí, při hraní si na zdroji ohřívám nohy
0 ×Nahlásit
Sandra, Dymokuryflag
Hodnoceno 20.02.2022, varianta CyberPower BU650E-FR
Ověřený nákup
Máme ji k routru, který udrží v chodu přes hodinu, takže splňuje očekávání a vyrovnává krátkodobé i delší výpadky. Uvidíme za pár let, ale za tu cenu je to slušné, snad půjde vyměnit baterka.
0 ×Nahlásit
Milan, Dolný Kubínflag
Hodnoceno 30.01.2022, varianta CyberPower BU650E-FR
Ověřený nákup
Po roku používania okamžite po výpadku začne pískať že je preťažená a vypne napájanie. Pri tom mám len zapnutý počítač s monitorom. Horšie ako keby som žiadnu upsku nemal. To pískanie je fakt katastrofa.
cena
zásuvky
nízky výkon
neudrží PC s monitorom
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 52
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací