AlzaPlus+ AlzaPlus+

Recenze Datacom CAT5E UTP 2x RJ45 na omítku

Zobrazit katalog
Datacom CAT5E UTP 2x RJ45 na omítku - Zásuvka

Recenze Datacom CAT5E UTP 2x RJ45 na omítku

Zajímají Vás názory a recenze na Datacom CAT5E UTP 2x RJ45 na omítku? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 76 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Datacom CAT5E UTP 2x RJ45 na omítku. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Datacom CAT5E UTP 2x RJ45 na omítku i vy.
129,- 98,-
Skladem 3 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Pavel, Doubek 16.08.2013
cena uvnitř označení standardních barev kabelu dá se z ní udělat dvouportový switch bez potřeby napájení (překřížené propojení A/B)
Ján 28.01.2016
Odporúčam. Kontakty sú farebne označené (568A aj 568B) a nedá sa pomýliť. Na uchytenie UTP káblov sú v krabičke 2 spojky na uchytenie. Krabička funguje s 1Gbit bez problémov. V krabičke sú Krone konektory, na ktoré je potrebné dokúpiť si ešte nejaký ten narážač káblov.
Miloš, Kuřim 23.12.2014
Funguje
Jiří, Praha 15 26.01.2015
sou tam popsane barvicky a neda se to splest to cvakani dratku je pakarna
Adam, Brno 28 19.06.2022
Dobré pro menší bytové instalace, kde je přívod v lištách
Firma, Krupá 20.04.2018
malá jednoduchá levná
Firma, Soběslav 18.01.2016
super řešení 2 zásuvky v jednom nic
Vlastimil, Krmelín 30.01.2018
sympatická malá velikost po přečtení několika recenzí jsem měl obavy ze zařezávaní drátků do drážek, ale při použití velmi malého šroubováčku (ruské výroby :-) šlo všechno velmi dobře asi koupím ještě další dvojzásuvka se do budoucna může hodit i když momentálně jsem zapojil jen jednu dobrá cena po zacvaknutí 100% nedoléhá trochu slabší plast
Milan, Kladno 20.10.2015
samořezné kontakty nic
 
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací