Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Recenze Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku

Zobrazit katalog
Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku - Zásuvka

Recenze Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku

Zajímají Vás názory a recenze na Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 42 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku i vy.
269,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.01.2024, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku
Ověřený nákup
uvytal by som iné riešenie prívodu káblov. vzhľadom k tomu, že je to nástenná zásuvka, tak mi to príde nepraktické. v reáli asi nechcete umiestňovať zásuvku medzi káble. logické by bolo ak by boli oba prívody na rovnakom mieste.
robustné vyhotovenie
podpora štandardu cat5 a cat6
číselné označenie káblových párov pre zapojenie podľa požadovaného štandardu (na pochopenie prikladám ilustračný obrázok)
prívod jeden zhora a jeden z dola
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 8 - Karlínflag
Hodnoceno 28.09.2022, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku
Ověřený nákup
Vrátil jsem, bez kleští nelze spolehlivě nakrimpovat. Nutnost kleští je i v návodu, nevím proč se v popisu produktu na Alze radí to bastlit bez odpovídajících nástrojů.
Solidní kovová konstrukce
Komplikovaná montáž kabelu, bez speciálních kleští nedoporučuji
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.01.2022, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku
Ověřený nákup
Někdo tu psal, že mu nejede 1 Gbps, mně ano. Obecně ale zásuvku nedoporučuju, montáž je zbytečně náročná co se týče uchycení a zapojení kabelu. Kabel je uchycený kovovými packami, k jejich správnému stisknutí jsou ale potřeba speciální kleště. Jde to nicméně i běžnými kombinovanými.. Potom pokud nenavrtáte díry do zdi naprosto přesně, zásuvka nenabízí moc manévrovacího prostoru v úchytech - a bude tak šikmo.
funguje, 1 Gbps Full Duplex má
nešikovná montáž a instalace
ethernet kabel drží jen díky skřípnutí kovovými packami
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 4flag
Hodnoceno 16.08.2017, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku
Ověřený nákup
Celkem levna (oproti jinym vyrobkum)
kvalitni a bytelna konstrukce
0 ×Nahlásit
Michal, Brnoflag
Hodnoceno 21.04.2016, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku
Ověřený nákup
Mensi profil jak u tango zasuvek od abb
Malo mista na kabely
0 ×Nahlásit
Richard, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 18.11.2014, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku
Ověřený nákup
Celkom lahka praca.
0 ×Nahlásit
Václav, Prahaflag
Hodnoceno 27.03.2014, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku
Ověřený nákup
dva roky funguje bez problému
nic
0 ×Nahlásit
Roman, Žilinaflag
Hodnoceno 07.03.2013, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, na omítku
Ověřený nákup
Robustná konštrukcia, dobré tienenie. Spoľahlivo prevádzkujem na 1Gb/s LAN.
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací