Nakupování budoucnosti Stany Ratikon

Recenze Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku

Zobrazit katalog
Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku - Zásuvka

Recenze Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku

Zajímají Vás názory a recenze na Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 91 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku i vy.
299,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 91 zákazníků
Napsat recenzi
5 62 ×
4 15 ×
3 9 ×
2 2 ×
1 3 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
84 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Roman, Praha 28.06.2017
CAT6 malo místa na kabely přívody jsou pouze ze stran
Roman, Praha 28.12.2016
CAT6 malo místa na kabely přívody jsou pouze ze stran
Zakaznik 19.09.2016
odolná, spĺňa čo má kontakty treba zaraziť poriadne tenučkým skrutkovačom, lebo sa môže stať, že sa kontakt neprereže.
Jiří, Náměšť na Hané 09.11.2015
splňuje to co se od ní čeká.
Vladimír 22.07.2015
vyzerá slušne, ale nechcelo sa mi robiť jamu pod omietku, tak som menil za nadomietkovu.
Martin, Praha 4 27.04.2015
Snadna instalace.
Felix, Liberec 01.08.2014
Provedení zásuvky je dobré, ale bez použití malého šroubováku bych tam ty drátky nedostal. Balení neobsahuje návod, ale i bez něj se to dá bez problémů smontovat.
jednoduchá montáž bez nutnosti použití speciálních nástrojů
Josef, Nová ves I. 17.03.2014
snadná montáž dobře označené kam patří každý kabel zatím nic
Firma, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1 12.06.2013
Za tuto cenu kvalitní zásuvka zařezávací...
Jiří, Osek 27.11.2017
Hledal jsem zapuštěnou zásuvku, která by netrčela do prostoru, což tato splňuje. Kabely vystupují kolmo do strany a je nutno je ohnout v pravém úhlu na docela malém poloměru.
kovová, mechanicky kvalitní konstrukce na šroubky dodaný kus neměl napružené kontakty, ale jehlou se to dalo napravit
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi