AlzaBoxy Q1 Xiaomi 14

Recenze Dostihy a sázky

Zobrazit katalog
Dostihy a sázky - Společenská hra

Recenze Dostihy a sázky

Zajímají Vás názory a recenze na Dostihy a sázky? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 201 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Dostihy a sázky. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Dostihy a sázky i vy.
449,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Zákazník, Bytča 1flag
Hodnoceno 06.01.2024, varianta Dostihy a sázky
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Bol to darček k narodeninám a uspel veľmi veľmi dobre
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 26.12.2023, varianta Dostihy a sázky
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rychlost, dobrá cena. Vše ok.
0 ×Nahlásit
Ladislav, Chlumec nad Cidlinouflag
Hodnoceno 21.12.2023, varianta Dostihy a sázky
Ověřený nákup
Klasika.
0 ×Nahlásit
Radim, Uherský Brodflag
Hodnoceno 25.11.2023, varianta Dostihy a sázky
Ověřený nákup
Dostihy a sázky jsem hrávali od dětství, tak jsem si ze zvědavosti koupil tuto hru, abych se podíval jak vypadá dnes...
hrací pole je graficky na velmi vysoké úrovni
žetony a kartičky jsou pěkně zpracované
balení je kompaktní a odolné proti poškození
malá výtka jsou bankovky, je to snad ten nejlevnější papír, jaký jsem kdy viděl - počítám že za pár her je po nich a budu hledat náhradu, ale samozřejmě, je to jenom malá výtka
0 ×Nahlásit
Zákazník, Dobruškaflag
Hodnoceno 09.11.2023, varianta Dostihy a sázky
Ověřený nákup
super hra na celý den
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta Dostihy a sázky
Ověřený nákup
Hra je skvělá volba pro každou rodinu. Zaujal mě zejména pořadač pro bankéře. Nostalgie a zábava v jednom!
Kvalitní za super cenu
Výborná společenská hra
Skvělá pro rodinné hraní
0 ×Nahlásit
Ivana, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 04.09.2023, varianta Dostihy a sázky
Ověřený nákup
Skvělá hra, pro rodinu.
0 ×Nahlásit
Milan, Brno 2flag
Hodnoceno 11.07.2023, varianta Dostihy a sázky
Ověřený nákup
Dle očekávání
0 ×Nahlásit
Miroslav, Libošflag
Hodnoceno 09.07.2023, varianta Dostihy a sázky
Ověřený nákup
Dárek za vysvědčení.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.06.2023, varianta Dostihy a sázky
Ověřený nákup
Hra z detstvi
Super darek
Euforie
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 51
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací