Nakupování budoucnosti MPLA179769

Recenze EATON 5E 650i

Zobrazit katalog
EATON 5E 650i - Záložní zdroj

Recenze EATON 5E 650i

Zajímají Vás názory a recenze na EATON 5E 650i? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 25 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s EATON 5E 650i. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na EATON 5E 650i i vy.
1 629,- 1 599,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 25 zákazníků
Napsat recenzi
5 17 ×
4 4 ×
3 4 ×
2 0 ×
1 0 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
84 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Praha 2 - Vinohrady 01.09.2020
velmi dobrá kvalita
Václav, Jablonec nad Nisou 17.01.2019
nízká cena náhradní baterie sehnatelné za rozumnou cenu (což se nedá říct o některých násobně dražších APC) relativně kompaktní a designově povedené (pod stolem ve tmě a prachu je to fuk :-D ) mám i jeden starší model (AVR 625) a funguje i po 8 letech jako švýcarské hodinky (jednou měněna baterie)
Petr, Trutnov 4 30.12.2018
neodpojuje porty s nízkým odběrem tichá dokud nedojde na výpadek celkem vkusný vzhled součástí balení 2ks IEC-IEC kabelů zvuková i světelná signalizace přibalena tabulka světelných i zvukových kódů nekomunikuje s PC (ale od toho je v nabídce 5E 650i USB) v balení není obsažen kabel pro připojení do sítě (lze použít kabel od PC, či monitoru)
Kateřina, Praha 1 11.08.2017
Při zkoušce výpadku proudu vydržel cca 12 minut a pak už mě to nebavilo čekat a zase jsem ho dala do sítě.:o)) Mám jej zatím jen pár dní, ale opravdu se zatím zdá být vše bez problémů. Za tu cenu dobrá věc.
Zakaznik, Plzeň 1 30.12.2018
kvalitni plast cena primar a sekundar trafa je z hliniku flikr vystupniho napeti
Firma, Praha 8 - Libeň 25.07.2015
pracují bez problémů, skoro jsme zapomněli že je máme dost se zahřívají boky a horní strana
Firma, Praha 10.06.2015
Za tu cenu dobrá UPSka
Ružový sloník, s.r.o. 05.05.2015
malý, lacný - celý zdroj lacnejší ako náhradna baterka do APC, čo som mal pred tým zatiaľ nič, uvidíme časom - pravdou je, že to predchádzajúce APC malo výrazne lepší design, ale pod stolom je to viacmenej jedno...
Ivan 30.07.2015
Tichý Nato, že má deklarovaný výkon 360 W, som dosť sklamaný. Záťaž 45 W potiahol len 30 min. pritom bol celú noc v sieti (nabíjala sa bat.)
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi