AP+ slevy v app AP+ slevy

Recenze EATON 5E 650i

Zobrazit katalog
EATON 5E 650i - Záložní zdroj

Recenze EATON 5E 650i

Zajímají Vás názory a recenze na EATON 5E 650i? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 21 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s EATON 5E 650i. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na EATON 5E 650i i vy.

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.05.2022, varianta EATON 5E 650i
Ověřený nákup
Děla to co ma
Dobrý poměr cena/vykon
Relativně kompaktní rozmery
0 ×Nahlásit
ELEKTROMONTÁŽE SÝKORA spol. s.r.o., Praha 2 - Vinohradyflag
Hodnoceno 01.09.2020, varianta EATON 5E 650i
Ověřený nákup
velmi dobrá kvalita
0 ×Nahlásit
Václav, Jablonec nad Nisouflag
Hodnoceno 17.01.2019, varianta EATON 5E 650i
Ověřený nákup
nízká cena
náhradní baterie sehnatelné za rozumnou cenu (což se nedá říct o některých násobně dražších APC)
relativně kompaktní a designově povedené (pod stolem ve tmě a prachu je to fuk :-D )
mám i jeden starší model (AVR 625) a funguje i po 8 letech jako švýcarské hodinky (jednou měněna baterie)
0 ×Nahlásit
Petr, Trutnov 4flag
Hodnoceno 30.12.2018, varianta EATON 5E 650i
Ověřený nákup
neodpojuje porty s nízkým odběrem
tichá dokud nedojde na výpadek
celkem vkusný vzhled
součástí balení 2ks IEC-IEC kabelů
zvuková i světelná signalizace
přibalena tabulka světelných i zvukových kódů
nekomunikuje s PC (ale od toho je v nabídce 5E 650i USB)
v balení není obsažen kabel pro připojení do sítě (lze použít kabel od PC, či monitoru)
0 ×Nahlásit
Ing. Pavol Ceglédy - IGITECH, Novákyflag
Hodnoceno 04.11.2018, varianta EATON 5E 650i
Ověřený nákup
na napajanie routera ok
0 ×Nahlásit
Kateřina, Praha 1flag
Hodnoceno 11.08.2017, varianta EATON 5E 650i
Ověřený nákup
Při zkoušce výpadku proudu vydržel cca 12 minut a pak už mě to nebavilo čekat a zase jsem ho dala do sítě.:o)) Mám jej zatím jen pár dní, ale opravdu se zatím zdá být vše bez problémů. Za tu cenu dobrá věc.
0 ×Nahlásit
Ivanflag
Hodnoceno 30.07.2015, varianta EATON 5E 650i
Ověřený nákup
Tichý
Nato, že má deklarovaný výkon 360 W, som dosť sklamaný. Záťaž 45 W potiahol len 30 min. pritom bol celú noc v sieti (nabíjala sa bat.)
0 ×Nahlásit
Kateřina, Praha 8 - Libeňflag
Hodnoceno 25.07.2015, varianta EATON 5E 650i
Ověřený nákup
pracují bez problémů, skoro jsme zapomněli že je máme
dost se zahřívají boky a horní strana
0 ×Nahlásit
TYLL CZ s.r.o., Nebovidyflag
Hodnoceno 10.06.2015, varianta EATON 5E 650i
Ověřený nákup
Za tu cenu dobrá UPSka
0 ×Nahlásit
Ružový sloník, s.r.o.flag
Hodnoceno 05.05.2015, varianta EATON 5E 650i
Ověřený nákup
malý, lacný - celý zdroj lacnejší ako náhradna baterka do APC, čo som mal pred tým
zatiaľ nič, uvidíme časom - pravdou je, že to predchádzajúce APC malo výrazne lepší design, ale pod stolom je to viacmenej jedno...
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací