Léto s Alzou Opři se do fandění

Recenze EATON Ellipse PRO 650 FR USB

Zobrazit katalog
EATON Ellipse PRO 650 FR USB - Záložní zdroj

Recenze EATON Ellipse PRO 650 FR USB

Zajímají Vás názory a recenze na EATON Ellipse PRO 650 FR USB? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 27 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s EATON Ellipse PRO 650 FR USB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na EATON Ellipse PRO 650 FR USB i vy.
4 299,-
Skladem > 5 ks u partnera
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,7
Hodnotilo 27 zákazníků
Napsat recenzi
5 22 ×
4 4 ×
3 0 ×
2 0 ×
1 1 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
96 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Kolín 09.05.2014
Cena / výkon Bezproblémová podpora pod Linuxem/BSD (NUT) Jednoduchý SW pro Windows LCD displej Klasické zásuvky
Zbyněk, Praha 4 25.11.2017
Vypadá dobře Kvalitní plast CZ zásuvky S NASem Synology spolupracuje bez problémů Jemně hučí, není tedy vhodný do ložnice
Jan, Tachov 12.10.2020
malé rozměry, leží mi to na boku, kde nejsou výduchy. takže také lze. jednoduché a přehledné ovládání 3x zásuvky ochrana proti výpadku ochrana sítě Rj45 nebo Rj11 ze 4 zásuvek, 1není chráněna proti výpadku, ale pouze přepětí
Petr, Praha 9 Čakovice 24.12.2019
Displej Přes USB podpora NASu Standardní zásuvky pro připojení spotřebičů Žádné
Jojo 24.08.2019
Slouží asi rok, je tenký, takže se městí kdekoliv. Je velmi velmi tichý, to je první věc, co mě zajímá, 20 let řeším tohle jako první. Má 2 hlavní zvuky, téměř neslyšitelné, asi polovina zvuku velmi tichého 2.5" disku s málo plotnami. Podložil jsem je gumama, pro odstranění velmi jemných vibrací, což byl ten zvuk, který při zaostření uší byl schopný přeniknout na delší vzdálenost. A je samozřejmě v ložnici a není slyšet vůbec při zavřených oknech.
Vhodný do ložnice Monitoring, displej 1 smart zásuvka bez zálohování stabilizace elektřiny Tahat USB kabel se mi nechce, radši bluetooth kdyby byl:)
Zbyněk, Praha 4 07.11.2017
Vypadá dobře Kvalitní plast CZ zásuvky Jemně hučí, není tedy vhodný do ložnice S NASem Synology spolupracuje bez problémů
Zakaznik 06.07.2016
prehľad o spotrebe a ďalších parametroch
Zakaznik 08.11.2015
Malý Spoľahlivý Dajú sa vymeniť batérie Displej Prijateľná cena Nijaké som zatiaľ nenašiel
Petr, Nymburk 12.04.2015
Perfektní, mohu jen doporučit
Zákazník 25.06.2014
v pořádku
 
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB29
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi