Recenze ECG MTD 231 S

Zobrazit katalog
ECG MTD 231 S - Mikrovlnná trouba

Recenze ECG MTD 231 S

Zajímají Vás názory a recenze na ECG MTD 231 S? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 79 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ECG MTD 231 S. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ECG MTD 231 S i vy.
2 989,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Pavel, Ostravaflag
Hodnoceno 15.02.2024, varianta ECG MTD 231 S
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nahradila nám klasickou 20l mikrovlnku a i když papírově není rozdíl velikosti velký, subjektivně je uvnitř až neskutečně prostorná. Z hlediska ovládání je to prakticky totožné jako ostatní levné "digitální" mikrovlnky, ale displej s piktogramy to dělá o trochu přehlednější. Z hlediska hlučnosti je to takový průměr. Je rozhodně tišší než naše předchozí mikrovlnka, ale v globálu se to samozřejmě těžko srovnává. Co se týká kvality ohřevu, zatím si nemůžu stěžovat. Ohřívá dobře, podle všeho relativně rovnoměrně ale po jen asi týdnu se to špatně hodnotí. Z hlediska negativ můžu uvést snad jen dvě věci. První jsou tvrdé plastové nožičky se kterými mikrovlnka klouže. Není problém na ně nalepit gumu, ale proč tam není už z výroby? Druhá věc je, že při zavírání (ale i otevírání) mikrovlnky se ozve plechové bouchnutí jako u levné plechové skříně. Funkčně to ničemu nevadí a s ohledem na cenu se nad tím dá mávnout rukou, ale vzhledem k tomu, že se mikrovlnka vzhledem tváří prémiově to trochu překvapí.
Velmi prostorná
Jednoduché ovládání
Klouzající nožičky
"Plechový" zvuk při zavírání
0 ×Nahlásit
Milan, Olomoucflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta ECG MTD 231 S
Ověřený nákup
Snadné ovládání
Světlo svítí při otevřených dvířkách, zhasne jen při zavření, nelze proto nechat otevřená pro větrání vnitřku.
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 9flag
Hodnoceno 22.01.2018, varianta ECG MTD 231 S
Ověřený nákup
Prostorná MT, snadné ovládání, tichý chod
Zatím nic
0 ×Nahlásit
Denisa, Praha 4flag
Hodnoceno 04.01.2018, varianta ECG MTD 231 S
Ověřený nákup
Design
Jednoduché ovládání
Mikrovlnka bohužel celý den píská, takže ji musíme reklamovat
Před displej je dovnitř vidět na kabely
0 ×Nahlásit
Sdružení klubů neslyšících dětí a mládeže, Praha 5flag
Hodnoceno 09.11.2017, varianta ECG MTD 231 S
Ověřený nákup
Dobré rozměry a vzhled, snadné ovládání přes tlačítka a displej. Velmi vynikající troubu pro ohřev jídla a nápojů doporučuji těm, kdo nemají čas stát nad sporákem.
Zatím jsem neshledal, ale doporučuji přiložit informaci o rozbalování vnitřku trouby.
0 ×Nahlásit
Pavel, Týn nad Vltavouflag
Hodnoceno 07.10.2017, varianta ECG MTD 231 S
Ověřený nákup
Vzhled, bohatost programů, tichost. Vnitřní velikost.
Z důvodu nižší hmotnosti trouby má tendenci klouzat po povrchu při otevírání dvířek. Vyřešeno nalepením gumových podložek na nožičky.
0 ×Nahlásit
Ladislav, Praha 6 - Bubenečflag
Hodnoceno 16.02.2017, varianta ECG MTD 231 S
Ověřený nákup
super,spoustů funkci
hned se ohmatá....
0 ×Nahlásit
Kateřina, Praha 5flag
Hodnoceno 07.01.2017, varianta ECG MTD 231 S
Ověřený nákup
Funguje bez problémů; výhodou je větší průměr otočného talíře
0 ×Nahlásit
Josef, Náchodflag
Hodnoceno 02.12.2016, varianta ECG MTD 231 S
Ověřený nákup
funkčnost
0 ×Nahlásit
SP Projekt, spol. s r.o., Praha 8 - Ďábliceflag
Hodnoceno 12.11.2016, varianta ECG MTD 231 S
Ověřený nákup
nejjednodušší obsluha z nabízených MW, funguje dobře
zatím nic :-)
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 22
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací