Během svátku 28.9. mají všechny pobočky otevřeno, kromě prodejny Brno-Lískovec, Děčín, Frýdek-Místek, Příbram a Kladno.

AlzaCafé AlzaCafé

Recenze ETA 1208 90000 Klasico

Zobrazit katalog
ETA 1208 90000 Klasico - Mikrovlnná trouba

Recenze ETA 1208 90000 Klasico

Zajímají Vás názory a recenze na ETA 1208 90000 Klasico? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 52 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ETA 1208 90000 Klasico. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ETA 1208 90000 Klasico i vy.
1 999,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Jan, Louny 16.05.2019
Funguje hezky
  Velmi rychle začne uvnitř reznout !!
Firma, Praha 3 25.06.2015
cena, velikost otočného talíře, digitální displej trochu komplikovanější ovládání
Firma, Branka u Opavy 20.04.2015
Příznivá pořizovací cena poznámky na ovladačích v češtině trochu nečitelný displej, ale není to důvod proč nekoupit.
Zákazník 17.08.2014
Slušná mikrovlna za rozumný peníze.. .. ..
  V denní době špatně čitelné hodiny.
Jakub, Praha 4 - Háje 22.07.2021
levnéčeské (no aspoň ta firma je česká) funguje jak má
Firma, Praha 10.07.2018
Kompaktní rozměry dobrá cena a celkově moc příjemná jednoduchá mikrovlnka
Šárka, Brno 12 14.02.2018
Moderní design, český popis u tlačítek, minuty vidíte na displeji, není třeba počítat tečky. Dobu ohřevu můžete nastavit manuálně pomocí kolečka, nebo zvolíte program-
Václav, PRAHA 8 17.11.2016
nejlepší trouba všech dob , maximální spokojenost
Dana, Praha 13 07.06.2016
jednoduché ovládání
Zdeněk, Kladno 1 13.01.2022
Mám ji cca týden, ale výkonově je vcelku v pohodě !
České popisky... Digitální displej... Jednoduché ovládání... I po vteřinovém výpadku proudu, se vynulují hodiny... Není možné nechávat otevřená dvířka pro vyvětrání, jelikož neustále svítí vnitřní osvětlení... Z toho pramení neustálý zápach a počínající rez, jak už tu někdo zmínil... Displeji by mohl znázorňovat aspoň ikonu probíhajícího programu...
12
 
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací