PET AD homeoffice

Recenze ETA 3174 Inesto

Zobrazit katalog
ETA 3174 Inesto - Překapávač

Recenze ETA 3174 Inesto

Zajímají Vás názory a recenze na ETA 3174 Inesto? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 55 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ETA 3174 Inesto. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ETA 3174 Inesto i vy.
1 099,- 999,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jan, Praha 3flag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta ETA 3174 Inesto
Ověřený nákup
Večer připravíme, nastavíme časovač na ráno a probouzí nás zvuk páry a vůně kávy. :-)
Hezké zpracování s chromovými prvky
Automatický ohřev udržuje kávu teplou 40 minut
Funkce časovače
Vzhledem k ceně nelze dát žádný zápor, zařízení plní svou funkci na jedničku a ještě má i příjemný design.
0 ×Nahlásit
Klára, Prahaflag
Hodnoceno 09.11.2023, varianta ETA 3174 Inesto
Ověřený nákup
bohužel zničehonic přestal fungovat bylo potřeba reklamovat, dostala jsem nový a uvidím, jestli vydrží
0 ×Nahlásit
Tomáš, Prahaflag
Hodnoceno 12.05.2023, varianta ETA 3174 Inesto
Ověřený nákup
český výrobek = je možné dokoupit součástky (rozbitá konvice, filtr ... apod.)
Konvice má malinký zobáček a při nalévání kávy do hrnku z max. plné konvice se musí nalévat pomalu a opatrně. Jinak konvice bryndá na stůl. Když se nalévá hrnek z půl plné konvice už se tento problém neobjevuje.
0 ×Nahlásit
Miloslav, Praha 9 - Horní Počerniceflag
Hodnoceno 26.02.2023, varianta ETA 3174 Inesto
Ověřený nákup
Cena
Příhřev
Časovač
0 ×Nahlásit
Vladimír, Prahaflag
Hodnoceno 06.02.2023, varianta ETA 3174 Inesto
Ověřený nákup
Uzasna vec
Chvalim casovac
Super filter omyvatelnej
Objem taky dostacujici
Zarim nic
0 ×Nahlásit
Zákazník, Kněžiceflag
Hodnoceno 23.03.2022, varianta ETA 3174 Inesto
Ověřený nákup
a nice gadget, i do recommend :) all minuses are listed, because i expected a little more from 1000kc gadget, maybe my bad. overall i like it a lot and if you have a good grinder and grind your beans properly, you can really get a good coffee
great mesh basket
quiet
NO BEEPING <3 no sounds while programming, no sounds when done!
LCD without light
very intuitive programming, clear manual
very nice, rounded jug
trully no drip system - you can remove the jug during brewing for up to 30sec and not a one drop on the tray/table
cheaper plastic in feel, but doesnt look cheap overall - both plus and minus
SUPER LIGHT, but doesnt travel on counter
its is written in manual that first cups of the brew are better than the next ones (most likely due to the heated plate under it) - valuable info for newbies
non removable water tank
cheaper plastic in feel, but doesnt look cheap overall
no tiny battery for keeping the clock and alarm set despite electrivity cut off
not possible to pour out everything without flipping the jug upside down :)
keeping warm after brewing only for 40 min :( you cant keep it on for longer (not that you should, the taste gets worse)
0 ×Nahlásit
Josef, Praha 5flag
Hodnoceno 10.03.2022, varianta ETA 3174 Inesto
Ověřený nákup
po dvou letech provozu žádný problém
lze dokoupit další komponenty, pokud se rozbijí
nic
0 ×Nahlásit
Věra, Horní Bludoviceflag
Hodnoceno 04.01.2022, varianta ETA 3174 Inesto
Ověřený nákup
funguje jak má
nic
0 ×Nahlásit
Tomáš, Mostflag
Hodnoceno 03.01.2022, varianta ETA 3174 Inesto
Ověřený nákup
Kvalitní značka ETA Česká
Káva je výborná
Dobré funkce
Rychlost překapání kávy
Nic
0 ×Nahlásit
Pavel, Poříčí Nad Sázavouflag
Hodnoceno 14.03.2021, varianta ETA 3174 Inesto
Ověřený nákup
Funguje jak má, spokojenost
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 22
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací