XXL týdny Stany Ratikon

Recenze EVOLVEO Laserwire ML-507B

Zobrazit katalog
EVOLVEO Laserwire ML-507B - Myš

Recenze EVOLVEO Laserwire ML-507B

Zajímají Vás názory a recenze na EVOLVEO Laserwire ML-507B? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 152 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s EVOLVEO Laserwire ML-507B. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na EVOLVEO Laserwire ML-507B i vy.
249,- 189,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,1
Hodnotilo 152 zákazníků
Napsat recenzi
5 63 ×
4 55 ×
3 21 ×
2 7 ×
1 6 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
77 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Michal, Praha 6 08.02.2012
je to myš není to kočka
Michal 14.02.2013
Za tyto penize vyborna laserova mys Hodne citlive rolovaci tlacitko,pro nekoho az moc lehka
Michal 11.11.2015
pohodlná dobré tlačítka perfektně do ruky padne nic
Jiří, Patokryje 10.02.2014
dobře sedí v ruce nic
Zákazník 01.02.2014
za ty peníze super. Pokud se pokazí, nebude to bolet... Ale funguje naprosto spolehlivě a padne do ruky... Pokud nemáte vyšší nároky, rozhodně doporučuji. Jde samozřejmě o spotřební zboží. Měli jsme i myš za 1000,- Kč a ve funkci není žádný rozdíl...
jednoduchá, spolehlivá nic
Pavel, Praha 4 28.11.2012
vše ok, doporučuji
Zákazník 30.07.2012
Dobře se drží, jednak díky tvaru a jednak díky pogumováníVelmi dobrá cena (laserový snímač, 1600dpi, 5 tlačítek)
David, Ostrava 14.02.2012
tato myš se perfektně drží v ruce, je dobře tvarovaná a ani při delší práci mně nebolí ruka. Diky leserovému snímači rychlá odezva a přesnost.
dobrá cena vzhledem k tomu, že se jedná o laserovou myšvýborná ergonomie5 tlačítek nic
Jan Grosman 03.02.2012
vybral jsem si ji s ohledem na cenu, funguje tak jak má, je příjemná na omak
nízká cena má pěkný dizajn
Stanislav, Konice 21.03.2013
dobře padne do ruky, lehká, pohodlně se ovládá, vysoka citlivost a přesnost, nízká cena vzhledem k tomu, že se jedná o laserovou myš, ergonomický tvar, pěkný design, 5 tlačítek, mohu doporučit zatím hledám, ale...
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi