AlzaPlus+ Samsung Galaxy S23

Recenze EVOLVEO Pulse 450W černý

Zobrazit katalog
EVOLVEO Pulse 450W černý - Počítačový zdroj

Recenze EVOLVEO Pulse 450W černý

Zajímají Vás názory a recenze na EVOLVEO Pulse 450W černý? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 259 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s EVOLVEO Pulse 450W černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na EVOLVEO Pulse 450W černý i vy.
779,-
Skladem > 5 ks u partnera

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Pavel, Praha 3 21.03.2013
Dlouha kabelaz Tichy Vykonnej Dobre vypada 6pin konektor na Nekdo nadava ze to je shit zdroj ale me slouzil jinej typ EVOLVE dobrejch par let a v pohode :-)
Roman, Praha-5,Řeporyje 04.02.2013
tichý snadno zapojitelný vykonný mohl by být trochu delší kabel ke grafické kartě u mně to je na těsno
Iveta, Bohumín Skřečon 29.03.2013
Pro processor s TDP 55 W ,Grafikou s 384 jádry,4giga paměti s os Win 7 se nehřeje a plně postačuje.
Firma, Chuderov 20.04.2017
Předchozí vydržel 4 roky než začal trochu hučet (nepravidelně). A to si myslím, že je celkem dobrý na to jaký dávky prachu to dostává.
Václav, Praha 08.02.2017
Měl jsem 400W verzi ve starém počítači, který jsem každodenně používal 8 let.
Daniel, Most 1 19.07.2013
dostacujici
Firma, Mělník 11.05.2013
cena, výkon, dostatek kabelů
Zákazník 02.04.2013
Tichý Cena Výkon 6ti pinový konektor
Jan, Keblov 19.06.2017
na menší sestavy naprosto vyhovuje není slyšet nepíská/nevrčí
Pavel, Brno 03.07.2016
Nakrmí i Herní PC Cena Koupil jsem dva a jeden nefungoval
123 ...
 
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací