Alzaboxy Cashback až 500 Kč

Recenze Gallet MS 590 sportovní

Zobrazit katalog
Gallet MS 590 sportovní  - Stolní mixér

Recenze Gallet MS 590 sportovní

Zajímají Vás názory a recenze na Gallet MS 590 sportovní ? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 108 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Gallet MS 590 sportovní . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Gallet MS 590 sportovní i vy.
462,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Martina 29.07.2016
Tohle je parádní věcička. Uvažovala jsem nad pořízením celkem dlouho, ale vůbec nelituji. Používám ho každý den. Je hezký, takže jej nechávám na lince a obsluha je rychlovka. Ráno mám hotovou zdravou snídani asi za 5 minut a není z toho nepořádek jako u odšťavňovače. Nic nečistím, protože tu samou lahev, ve které mixuju si vezmu sebou. Oplachují se jenom ty sekací nože. Jsem maximálně spokojená. Mašinka je stabilní, dobře se čistí, krásně mixuje.
Jednoduchá údržba Snadná a hlavně rychlá obsluha Cena Kvalitně vše rozmixuje Design
Jan, Strakonice 1 22.04.2017
mixuje jak má trochu v něm jiskří, snad vydrží
Radka Semily 22.09.2016
Jsem ráda, že jsem smoothie pořídila, dělám v tom dceři přesnídávky, dokonce v tom mixuju i omáčky, protože to aspoň neprská jako když mixuju omáčku tyčovým mixérem a ještě je to lépe rozmixované. Lahev má objem tak akorát na snídaňové smoothie pro mě a manžela nebo malou. V provozu je v podstatě denně a zatím zvládá všechno, jsme moc spokojení.
Multifunkční Využitelný pro celou rodinu Cena Velikost lahve
Denisa, Mnichovo Hradiště 07.02.2016
Rychle vše rozmixuje. Ideální přenosná lahev. Snadné mytí. Jsem 100% spokojena
Jakub 05.02.2016
Cena Výkon Vzhled
Jan, Praha 9 - Horní Počernice 04.04.2017
Cena Funkčnost Snadné mytí
Zákazník 23.02.2016
zatím jsem s ním spokojená kromě důvodu proti nemám co vytknout
pěkný design jednoduché ovládání mixéru nezabere moc místa přísavky na spodku mixéru drží pěkně mixér na místě vše je během chvilky umixováno jedna lahev na mixování je málo, pokud ji ztratím, nebo rozbiju, nebudu moci mixér dále používat
Miloslav, Neratovice 15.04.2017
roseká vše dobrá manipulace jednoduchá udržba díky přísavkám velmi stabilní
Soňa, Karlovy Vary 28.02.2021
Vše v pořádku Rychlé dodání a pohodové vyzvednutí z Alza boxu
Gabriela Rybulková 14.11.2017
Koupili jsme si s přítelem na zkoušku, abychom zjistili, jestli nás smoothie bude bavit. Mixérek je dobrý, zvládne veškeré ovoce, mrkev i špenát. Čistě zeleninové smoothie u nás moc nefrčí, takže to nemůžeme posoudit. Lahvička je dostatečně velká, mixérek je pěkný na pohled. Za nás to byl dobrý kup.
Poměr cena výkon Lahev je dost velká Vzhled
123
 
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací