AP+ nový vizuál Aplikace

Recenze Hladové rybičky

Zobrazit katalog
Hladové rybičky - Společenská hra

Recenze Hladové rybičky

Zajímají Vás názory a recenze na Hladové rybičky? U nás má zatím hodnocení 3,9 z 5 hvězdiček od 25 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hladové rybičky. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hladové rybičky i vy.
279,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Ondřej, Praha flag
Hodnoceno 14.01.2024, varianta Hladové rybičky
Ověřený nákup
Rybičky se nechytají na magnet, ale na plastovou kotví, která je na konci prutu. Kotví je potřeba zaháknout za zuby ryby, které jsou ale asi 1 cm na šířku v puse ryby. Pro malé děti je to hrozně náročné.
Hlučné
Celý prut je plastový
Není na magnet
0 ×Nahlásit
Markéta, Prahaflag
Hodnoceno 02.01.2024, varianta Hladové rybičky
Ověřený nákup
Čekali jsme, že se rybky budou chytat na magnet. Místo toho je na konci prutu kotva. Lovení tedy připomíná hrací automaty s hračkami a hákem. Pruty navíc po chvíli začaly praskat a jsou nepoužitelné. Hru určitě nedoporučuji.
Po zapnutí se rybníček sám otáčí
Nekvalitní zpracování
Pruty se po pár dnech začaly lámat
Rybky nejsou na magnet, ale chytají se na kotvu
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.11.2023, varianta Hladové rybičky
Ověřený nákup
OK, ale pozor, barva je modrá, ne řůžová
Dělá, co jsme očekávali
Na obrázku je hra růžová (a tak vypadá i krabice), ale uvnitř je v modré barvě. Není to funkčni chyba, ale když to člověk kupuje pro holčičku, která má ráda růžovou, není to úplně příjemné překvapení.
0 ×Nahlásit
Václav, Bohutínflag
Hodnoceno 26.09.2023, varianta Hladové rybičky
Ověřený nákup
Splnuje ocekavani
Neprilis kvalitni zpracovani
0 ×Nahlásit
Miroslav, Dobřejoviceflag
Hodnoceno 25.06.2023, varianta Hladové rybičky
Ověřený nákup
zábava pro děti
dobrý nápad na hru
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.05.2023, varianta Hladové rybičky
Ověřený nákup
dárek pro celou rodinu
0 ×Nahlásit
Radim, Prahaflag
Hodnoceno 30.05.2023, varianta Hladové rybičky
Ověřený nákup
Super hračka
0 ×Nahlásit
Michaela, Brnoflag
Hodnoceno 09.09.2017, varianta Hladové rybičky
Ověřený nákup
vzhled
kvalita provedení
0 ×Nahlásit
Jan, Cejleflag
Hodnoceno 20.03.2015, varianta Hladové rybičky
Ověřený nákup
zábava pro děti, dá se hrát i bez baterek :)
Klasicky "čínsky" mizerné zpracování (háčky na prutech potřeba očistit od otřepů, jinak jsou nefunkční), neskutečná hlučnost mechanizmu otáčení.
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací