Alzaboxy Stormred

Recenze HyperX Cloud Stinger

Zobrazit katalog
HyperX Cloud Stinger - Herní sluchátka

Recenze HyperX Cloud Stinger

Zajímají Vás názory a recenze na HyperX Cloud Stinger? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 107 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HyperX Cloud Stinger. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HyperX Cloud Stinger i vy.
1 129,- 869,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Matěj Vondráček 12.12.2017
Sluchátka používám skoro rok. Jsou super na občasné hraní her a poslouchání hudby. Chybí mi už jen prostorový zvuk, ale ten je cenovkou někde úplně jinde :)
dobré basy příjemné polstrování dobré odhlučnění sklopný mikrofon dizajn trochu těžké, ale nic zásadního ne úplně skladné neslyšíte když na vás řve matka :D
Martin 30.11.2016
Mám je již měsíc a zatím jsem nenašel jediný problém. Rozhodně to nejsou sluchátka, která se bojíte dát do batohu, protože se bojíte, že je nevytáhnete v celku. Mute mikrofonu je intuitivní, při jeho zaklopení nahoru. Při porovnání s A4Tech bloody g500, které mi po roce a půl odešli je zvuk mnohem lepší, hlavně bassy.
polstrování zvuk desing hardwarový mute mikrofonu výborná při delším užívání dost tlumí okolní zvuky mikrofon není žádne terno, ale stále plně dostačující.
Tomáš, Břeclav 03.04.2017
Příjemně vyladěná sluchátka - basy tak akorát (pro milovníky hodně silných basů to není), celkově zvuk nějak extra nenadchne, ale ani neurazí - za ty peníze OK Dobře tlumí okolní zvuky - hlavně hlasy na vás mluvících lidí Nejsou zrovna nejlehčí Při delším používání už mírně tlačí Dobře tlumí okolní zvuky - hlavně hlasy na vás mluvících lidí :)
Jan, OLDŘIŠOV 29.11.2016
super zvuk a konstrukce
Tomáš, Praha 10 - Záběhlice 14.12.2017
supe dobře sedí dobrý zvuk
Tomáš, Hlavní město Praha Hloubětín 25.05.2017
za tu cenu jsem dostal to co jsem očekával nevýhoda je jen trošku plechovější zvuk, ale jak jsem psal v kladech, je to poměr cena výkon :-)
Jakub, Brno 2 24.11.2017
Perfektně sedí na hlavě Nečekaně dobrý zvuk Sklápěcí, nastavitelný mikrofon Dobré, ne však úplné odhlučnění, okolí Jen to odhlučnění by mohlo být lepší
Tadeáš, Pardubice 12 03.03.2019
Dobrý zvuk Dobrý mikrofon mikrofon po roce odpadl
Zákazník 12.01.2022
Z pohledu cena/výkon snad nejlepší co seženete
Cena/výkon Skvělé sedí na uších Po 12 hodinách práce žádná bolest hlavy ani nic podobného Jemné polstrování Netlačí Skvělý zvuk při hraní, sledování videí/streamu či poslech hudby Za tu cenu opravdu skvělý mikrofon Žádné nejsou a doufám že ani nebudou
Jan, Nové Město nad Metují 01.01.2022
cena kvalita zvuku zpracování
123
 
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací