Nakupování budoucnosti Stany Ratikon

Recenze Hyundai DV-2-X 227 DU

Zobrazit katalog
Hyundai DV-2-X 227 DU - DVD přehrávač

Recenze Hyundai DV-2-X 227 DU

Zajímají Vás názory a recenze na Hyundai DV-2-X 227 DU? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 301 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hyundai DV-2-X 227 DU. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hyundai DV-2-X 227 DU i vy.
799,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,0
Hodnotilo 301 zákazníků
Napsat recenzi
5 120 ×
4 95 ×
3 55 ×
2 15 ×
1 16 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
71 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Stanislav, Březovice u Mladé Boleslavě 25.08.2013
velikost nepřehraje polovinu video formátů, dlouho načítá jak USb tak DVD, rachotí při načítání, nedoporučuji, připlaťte si 350 kč na lepší, koupil jsem Panasonic DVD-S48EP-K a je super.
Lukáš, Liberec 25 23.04.2013
Základní funkce přehrávání DVD Příjemná cena Zapojení a nastavení bezproblémové Zatím se mi nestalo, že by něco nepřehrál
Michal, Frýdlant 23.08.2013
Dobré čte zkoro všechny známé formáty. Velikostne dobře úložné. Delší doba načítání z externího zařízení
Stanislava, Málkov 21.03.2013
  nekdy si s nami hraje a necte dvd
František, Hrušovany nad Jevišovkou 10.12.2015
  malé rozlišení obrazu (viditelné pixely) i u obyčejného DVD
Pavel, dymokury 20.03.2015
přehrávač používám pouze jako audiopřhrávač videokazet.Stejný přehrávač se rozbil cca po 3letech, ale jinak sloužil k plné spokojenosti sloužil pouze 3roky
Jaroslav, Prostějov 18.09.2013
Levný. Nepřehraje některé formáty,problémy s dvouvrstvými DVD.
Miroslav, Nezvěstice 03.12.2012
Podle recenzí jsem si představoval, že přístroj dokáže přehrát prakticky všechno. Zdaleka tomu tak není, musel jsem nejdřív hledat program, ve kterém mnohé nahrávky upravit, aby byly pro přehrávač "stravitelné". Ovšem vzhledem k tomu, že přístroj je výrobcem prezentován jak DVD přehrávač, těžko mu lze toto vytýkat.
malé rozměrynízká cenanávod psaný dobrou češtinoumožnost přehrávání z flash disku poměrně pomalé načítání
Firma, Vranov 02.05.2013
Cena Hlučný Malý dosah dálkového ovládání Nedostatečná dokumentace Nemá HDMI
Rohač 21.04.2013
Nízká cena, bohužel nízká kvalita. Na časté používání není zřejmě přizpůsobený. Po měsíci používání přestal načítatat DVD a je zcela jedno zda originální či kopie.
  poruchovost načítá jak se mu chce nebrat
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi