Letní výprodej HP, média Apple Harmony

Recenze Kensington Duo červeno-černá

Zobrazit katalog
Kensington Duo červeno-černá - Podložka pod myš

Recenze Kensington Duo červeno-černá

Zajímají Vás názory a recenze na Kensington Duo červeno-černá? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 61 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Kensington Duo červeno-černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Kensington Duo červeno-černá i vy.
639,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 61 zákazníků
Napsat recenzi
5 40 ×
4 13 ×
3 6 ×
2 0 ×
1 2 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
86 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 14.06.2014
Kvalita podložky kompenzuje vyšší cenu a pro denní použití nemá konkurenta. Po případném opotřebení se určitě vrátím ke stejné značce ;o)
kvalitní provedení nemám výhrad
Milan, Český Krumlov 21.06.2015
idealni velikost mys si s povrchem podlozky rozumi pekny design gel by mohl být mekci
Dana, Praha 5 30.12.2014
Podložka má velmi dobrý povrch, ani příliš hladký, aby myš bezúčelně klouzala, ani příliš drsný, aby myši poškodila povrchovou vrstvu. Díky mezeře mezi polštářky se zápěstí potí méně. Vcelku to je zdařilý výrobek. Zatím nevím o žádných.
Petr, Zbuzany 04.06.2017
Gelová základna ruku dobře podepírá. Laserová myš na podložce funguje dobře OK. Myš Logitech G203 s podložkou nefunguje. Šipka po obrazovce nekontrolovaně poskakuje.
Milan, Teplice 12.11.2020
Tuhá, ale příjemné podpěra zápěstí, která navíc vypadá, že dlouho vydrží
Perfektně funkční pro optické myši Ergonomická dle očekávání Působí kvalitním zpracováním Vyšší cena
Jiří, Praha 9 27.12.2019
Mám dvě, používám je dlouho. Jsou vynikající, ale koupil jsem novou myš od logitechu G604 a nefunguje to s ní. Nefunguje ani s G502. Senzor se nekamarádí s podložkou. Takže mi bohužel zůstane jen v práci a na doma musím koupit jinou
Mám s ní dlouhodobou dobrou zkušenost Nefunguje se současnými senzory logitechu
Firma, Hradec Králové 2 07.06.2018
přilnavá, pohodlná podložka ideální pod zápěstí žádné
Petr, Praha 9 - Prosek 31.10.2016
Gelová opěrka je pohodlná. Plocha pro myš akorát. Je hezká.
Zakaznik, Ostrava - Třebovice 23.06.2016
Prozatím nejlepší gelová podložka, kterou jsem měl ;o)
Vojtěch, Mezholezy 23.02.2016
super , bolest zápěstí odpadla nemá
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB27
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi