PET PET

Recenze KRUPS EA810870 Essential Roma

Zobrazit katalog
KRUPS EA810870 Essential Roma - Automatický kávovar

Recenze KRUPS EA810870 Essential Roma

Zajímají Vás názory a recenze na KRUPS EA810870 Essential Roma? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 313 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s KRUPS EA810870 Essential Roma. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na KRUPS EA810870 Essential Roma i vy.
5 999,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jozef Pajzinka, Brnoflag
Hodnoceno 22.04.2024, varianta KRUPS EA810870 Essential Roma
Ověřený nákup
Koupili jsme jako náhradu za De'Longhi Magnifica který se po 7 letech pokazil. Ve srovnání s De'Longhi ma horší napěňovač mléka. Příjemné překvapení je že dodělá kávu i když dojde voda a znovu ji doplníte, manipulace s nádobkou je pro mě taky mnohem pohodlnější (ale musíte mít prostor nad kávovarem). Je fajn že velikost kávy se nastavuje kolečkem - jenom jsem si musel risku barevně označit.
Volitelný proplach
Nastavitelná velikost (objem) kávy
Dokončí kávu když dojede voda (po doplnění)
Pohodlná manipulace s nádobkou na vodu
Malý rozměr
horší napěňovač mléka
3 stupně hrubosti mletí
0 ×Nahlásit
Zákazník, Mladá Boleslavflag
Hodnoceno 13.04.2024, varianta KRUPS EA810870 Essential Roma
Ověřený nákup
osvědčená v průběhu let
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 01.04.2024, varianta KRUPS EA810870 Essential Roma
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nic
0 ×Nahlásit
Adam, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 24.03.2024, varianta KRUPS EA810870 Essential Roma
Ověřený nákup
Napeňovač sa pokazil 3 dni od kúpy.
0 ×Nahlásit
Vladimír, Varínflag
Hodnoceno 24.03.2024, varianta KRUPS EA810870 Essential Roma
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Mám už jeden takže preto
Cena , kvalita
0 ×Nahlásit
Peter, Trnavaflag
Hodnoceno 20.03.2024, varianta KRUPS EA810870 Essential Roma
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
super mašinka...super kávička
0 ×Nahlásit
Pavel, Mutěnínflag
Hodnoceno 20.03.2024, varianta KRUPS EA810870 Essential Roma
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tryska na mléko je od výrobce dost krátká .
Je to super přechod z tablet Tchibo na automat , je to pro manuálně zručné lidi. Takže pro nás super .
Po zapracování opravdu jednoduchá příprava kávy
0 ×Nahlásit
Zdeňka, Prahaflag
Hodnoceno 18.03.2024, varianta KRUPS EA810870 Essential Roma
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jednoduchá obsluha, elegantní. Doufám, že vydrží.
0 ×Nahlásit
Alena, samorinflag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta KRUPS EA810870 Essential Roma
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Som veľmi spokojná s kávovarov.Akurat má jednu nevýhodu že treba trysky preplachovať pretože to nerobí automaticky po použití ale to je iba taký malý detail.
0 ×Nahlásit
Ivana, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 06.03.2024, varianta KRUPS EA810870 Essential Roma
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
káva vybornej chuti v kavovare pripravena
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 93
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací