Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaPlus+ Bazarové zboží

Recenze LAMAX C3

Zobrazit katalog
LAMAX C3 - Kamera do auta

Recenze LAMAX C3

Zajímají Vás názory a recenze na LAMAX C3? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 93 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s LAMAX C3. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na LAMAX C3 i vy.
899,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Radek, Malšovice 21.08.2018
Kameru jsem zakoupil 16.4. a vydržela do 5.8., kdy přestala nahrávat resp. už nešla zapnout, ale jen připojit k počítači jako USB uložiště. Kameru jsem reklamoval, k dobru připisuji rychlost vyřízení ze strany Alzy, kdy jsem měl už druhý den novou kameru. Ta bohužel přestala fungovat také, takže první mi vydržela 4 měsíce a druhá asi 40 minut a to pro změnu už nešla ani zapnout. Co se týče kvality, tak za tu cenu asi odpovídající, na druhou stranu nevěřím, že videozáznam přiložený níže pochází z této kamery, kvalita obrazu ve skutečnosti je horší, ke zvuku nemá cenu se vyjadřovat. Za mě v žádném případě nedoporučuji.
 
Calihan 08.12.2017
kvalitní obraz dostatečně dlouhý kabel parkovací režim skvělá cena manu v čjalza
Zakaznik, Lochovice 19.01.2020
za tu cenu ujde hodně špatny nahrany zuk ,nenahrává v kuse celou dobu vypíná se
Ivo, Třebíč 01.03.2018
  Při používání v zimě kolem -10(nechávám ji v autě přes noc), se kamera sama nezapne, vše se musí zapnout ručně, což je obtěžující. Při plusových teplotách se to nestává. Zhruba jednou měsíčně se kamera sekne a je potřeba ji nechat úplně vybít, pak zase funguje bez problémů.
Zákazník 14.08.2022
Kamera stojí pár stovek, ale svojí práci plní na sto procent.
natáčí obraz nemá zbytečnosti navíc
Zákazník 05.07.2022
Kamera funguje v autě dobře. Natáčí všechno co se odehrává před autěm a ukládá pr přípat potřeby na SD kartu.
FullHD obraz
Zákazník 22.06.2022
Kamera natáčí slušný obraz a jsem s ní spokojený.
záznam
Zákazník 02.06.2022
Kameru jsem si koupil pro jistotu, abych měl záznam kdyby se něco stalo. Několikrát jsme slyšel, že to usnadnilo řešení celé události.
nestojí moc peněz FULLHD
Zákazník 01.06.2022
Kamera nestojí moc peněz a přesto natáčí solidní obraz. Záznam jsem si párkrát jen tak ze zvědavosti přetáhl a pustil na pc. Na kameru do auta to není špatné.
cena čeština v menu
Zákazník 17.05.2022
Kameru chci vyzkoušet, nikdy jsem kameru v autě neměl. Proto jsem volil levnější variantu, myslím, že mi bude stačit a nebude to takové lákadlo pro zloděje.
cena
123 ...
 
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací