Léto s Alzou Stany Ratikon

Recenze Lenovo ThinkPad USB Laser Mouse

Zobrazit katalog
Lenovo ThinkPad USB Laser Mouse - Myš

Recenze Lenovo ThinkPad USB Laser Mouse

Zajímají Vás názory a recenze na Lenovo ThinkPad USB Laser Mouse? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 27 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Lenovo ThinkPad USB Laser Mouse. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Lenovo ThinkPad USB Laser Mouse i vy.
489,- 449,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 27 zákazníků
Napsat recenzi
5 17 ×
4 7 ×
3 2 ×
2 1 ×
1 0 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
88 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

dalibor 06.09.2019
celkove povedena mys Lenovo notebooku. Presna. Prijemna. USB kabel je zraly na vymenu. Nesmyslne hruby. Zrejme meli hodne kabelu ke klavesnicim. Nechapu. Takhle zkazit vynikajici mys hrubym tvrdym kabelem...
Jiří, Praha 26.04.2014
Typický Thinkpadovská myš s již klasickým designem IBM a s velikostí vhodnou i pro cestovní použití
Příjemný materiál na povrchu Tichý chod tlačítek i kolečka Přesný senzor Velcro pasek ke stažení smotaného kabelu, lze využít i ke zkrácení kabelu, aby nepřekážel na stole Tvrdší kabel, který někdy pohne myší, když ji pustím, ale není to tak velký problém, abych dával o hvězdičku míň
Kateřina, Praha 4 - Háje 23.10.2016
příjemná na dotek velikost právě do ruky překlikávací tlačítko tužší kabel- mám myš k notebooku, něco vydrží kabel dlouhý tak akorát funguje na různých površích zatím žádné
Zákazník 31.03.2016
Vybrala jsem si USB myš, protože mě otravuje vyměňování baterií v myši. S produkty firmy Lenovo jsem velmi spokojená, proto jsem se rozhodla objednat si ke svému notebooku myš stejné značky. Zatím splňuje má očekávání a nejsou s ní žádné problémy.
Po zapojení (do ThinkPadu) okamžitě funguje Bezproblémový provoz Dobře padne do ruky Klikání by mohlo být tišší Pro větší ruku by mohla být malá
Jan, Praha 10 19.09.2015
tiché a príjemné kolečko citlivá robí to čo hccem :) žiadne
Marek, Praha 9-Vinoř 03.05.2015
neklouzavý povrch poměrně tichá, ale starší generace měly spínače ještě mnohem tišší přesná, snímá asi na jakémkoli povrchu starší generace byly pogumované, tahle už má jen matný polodrsný povrch plastu. sice se to narozdíl od neoprénu neodře, ale není to tak příjemné do ruky. a je to samozřejmě výrobně dramaticky levnější zrušili suchý zip na kabelu, už dávají jen cancourek vázacího drátu
Karel, Praha 10 29.08.2018
Skvělá a stabilní myš, příjemná do ruky, i když ne na dlouhé pracování (je malá) Tuhý USB kabel, nechápu proč. Nevím jak to změkčit, asi to hodím do pračky na 90.
Benjamín, Pelhrimov 04.09.2016
Je příjemná, pro někoho moc rychlá, vyžaduje opatrné zacházení s kolečkem. Poměrně malá, do velké chlapské dlaně se snad ani nehodí.
Marek, Modřice 10.09.2020
kompaktní skvěle funguje ThinkPad pro lidi s většíma ruka je velmi malá
Jakub, Hradec Kralove 03.05.2018
pěkná, dobře funguje malá do ruky
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi