Valentýnské TOPky AlzaPlus+

Recenze Logitech HD Pro Webcam C920

Zobrazit katalog
Logitech HD Pro Webcam C920 - Webkamera

Recenze Logitech HD Pro Webcam C920

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech HD Pro Webcam C920? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 117 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech HD Pro Webcam C920. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech HD Pro Webcam C920 i vy.
1 889,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Pavel, Praha 4 06.06.2013
Perfektní design Super obraz Cena
Firma, Havlíčkův Brod 1 14.05.2013
perfektní obraz i při špatných světelných podmínkách snadná instalace a používání nic
Radim, Dvůr Králové nad Labem 12.06.2013
kvalitní 1080p obraz šikovný SW na ovládání (zoom, ostření, skvělé balancování barev v různých světelných podmínkách...) úžasný design je dražší, ale vrací se to na kvalitě
Ladislav, Cejle 21.09.2018
Parádní obraz Večer podává skvěle výsledky i za špatného okolního světla Možnost ručního nastavení obrazu jako u zrcadlovky v manualním módu Cena adekvátní vůči kvalitě Lesklý vzhled povrchu na kterém je snadno vidět prach a otisky (v případě manipulace)
Pavel, Praha 8 07.09.2015
Vyborny obraz. Zadny problem.
ANECT a.s. 05.08.2015
je to vyborna kamera ak chcete sirsi uhol zaberu odporucam c930 nic
Pavel, Brno 23.06.2022
CenaFunguje jak máBlbuvzdorný Nic
Patrik, Morašice 02.12.2021
Skvělý obraz Kvalitní práce se světlem i při horších podmínkách Překvapivě dobrý mikrofon Kvalitní upevnění
Václav, Křimice 06.02.2021
Pěkný a čistý obraz Snadná instalace do W10 Rychlost zapnutí v konferenčních aplikacích Automatické ostření Dobrá světelnost obrazu cena přijde mi horší kvalita zvuku snímaného mikrofonem
Firma, Adamov 14.12.2020
super kvalita obrazu. Na zvuk mám externí mikrofon, takže nemůžu hodnotit
123 ...
 
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací