Valentýnské TOPky AlzaPlus+

Recenze Logitech Wireless Mouse M185 červená

Zobrazit katalog
Logitech Wireless Mouse M185 červená - Myš

Recenze Logitech Wireless Mouse M185 červená

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech Wireless Mouse M185 červená? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 1294 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech Wireless Mouse M185 červená. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech Wireless Mouse M185 červená i vy.
409,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Radomír, Častolovice 24.02.2014
Solidní značka Výborná myš k notebookům Zatím žádné
Aneta, Olomouc 06.04.2014
Pohodlná. Již víc jak rok v pohodě chodí. Občas blbne kolečko při kliknutí.
Lukáš, Cheb 03.10.2016
usb bezdrátový adaptér funguje i pro klávesnici menší než jsem čekal výdrž na baterii více než půlroku při denním používání (1-2h/den)
Martin, Praha 4 - Nusle 21.01.2014
Ideálna myš pre ženu, za tie peniaze jasná voľba, akýkoľvek povrch, dobrý dosah, konektor je maličký, ale pritom pevne sedí a tým pádom sa dá "nosiť" vždy v zariadeni v podstate nič, osobne mám myšku viac ako rok a všetko šlape
Daniel, Plzeň 26.06.2013
kompaktní cestovní velikost vypínač uložení přijímače v těle myši barevný proužek
Daniel, Cerekvice nad Bystřicí 27.05.2013
Malá, lehká a hlavně má vypínač. Velmi malý přijímač, který nepřekáží a není třeba se bát, že by se urval. Výdrž baterie je bezvadná. V snímači je použitá infra LEDka a tak na první pohled není jasné, zda je myš zapnuta a je funkční. Závada to ale není! Spíš jen zkušenost, že když mě myš zhasla, tak se vybila...
Květoslava, Beroun 25.12.2013
cena červená barva nic
Štěpán, Teplice 01.12.2013
Výdrž a sedne do ruky.
Zdeněk, Cheb 13.10.2013
tento druh mě vyhovuje a proto jsem si zakoupil ještě jednu žádné
Ladislav, Mariánské Lázně 27.03.2013
spokojený
123 ...
 
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací