Zažij rychlé doručení. Přihraj si novou televizi

Recenze Maxxo CC427 pro kávovary

Zobrazit katalog
Maxxo CC427 pro kávovary - Filtr do kávovaru

Recenze Maxxo CC427 pro kávovary

Zajímají Vás názory a recenze na Maxxo CC427 pro kávovary? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 38 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Maxxo CC427 pro kávovary. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Maxxo CC427 pro kávovary i vy.
199,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Oldřich, Brno 3 28.03.2017
Levné oproti originálu Nic
Zakaznik, Usti Nad Labem 07.04.2018
  Filtr fungoval dvě použití pak přestala skrz nej protékat voda a malem se mi rozbil kavovar. Musel jsem koupit originál a oddechl jsem si ze jsem si ho nerozbil
Martin 28.10.2019
filtr funguje perfektně, samozřejme je třeba postupovat při aktivaci filtru dle návodu kávovaru, ale to je stejné, jako u originálních filtrů. Používám zhruba dva roky absolutně bez problémů.
stejné parametry, jako originálale za poloviční cenu nic
Radomír, Praha 20.12.2018
Cena odpovídá kvalitě
David, Český Brod 30.09.2018
Pasuje Nic
Daniel, Nevřeň 07.04.2018
Dobra cena v porovnani s original filtrem Kratsi telo filtru - trochu horsi zasroubovani filtru
Tomáš, Benatky nad Jizerou 22.03.2018
pasuje bez problemu a funguje jako original z mene nez polovicni cenu na temeni filtru neni datumovka jako na originalu, aby bylo mozno nastavit datum vymeny, je potreba si ho pamatovat nebo poznamenat
Michal, Praha 23.11.2017
nahradí originální filtr poloviční cena proti originálu nic
Michal, Praha 13.06.2017
O 1/2 levnější než originál a funguje stejně
Rudolf, Podlešín 19.03.2018
cena
12
 
P-DC1-WEB30
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací