Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

6 tipů, jak ušetřit Vivo X80 Lite

Recenze Microsoft Basic Optical Mouse černá

Zobrazit katalog
Microsoft Basic Optical Mouse černá - Myš

Recenze Microsoft Basic Optical Mouse černá

Zajímají Vás názory a recenze na Microsoft Basic Optical Mouse černá? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 41 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Microsoft Basic Optical Mouse černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Microsoft Basic Optical Mouse černá i vy.
289,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Jaroslav, Zlín 05 19.03.2015
Jednoduchá myš pro běžnou práci ideální. Trochu horší než předchozí model, který sloužil 10 let, tolik asi nevydrží.
Petr, Praha 7 - Troja 01.05.2020
Klasicka, spolehliva...
Radek, Starý Kolín 14.01.2017
velká myš bez zbytečných přídavných tlačítek a designových výstřelků cena černá barva (bohužel už dávno nedělají mé oblíbené béžové)
Zakaznik 19.07.2016
Ak základná myš, tak táto
Marián, Karlovy Vary 20 08.01.2016
Zpracování Cena Délka kabelu - 1,8m Kompatibilní PS2/USB
Martin 18.12.2015
tato mys mozna nevypada jako herni ale na tf2 surf je velice dobra i kdyz se nezda diky genialnimu senzoru a doporucuju tuto mys snad kazdemu
Dokonalé Tlačítka Kolečko Senzor Úchop Velikost Nikdy nezapomenu na svou první myš, Dovedla mě ke hrám
Zákazník 02.12.2013
Tuto myš jsem vybrala jen pro větší délku kabelu
Dobrá do ruky, dostačující délka kabelu docela hlasitý klik
EURECA SHOPS s.r.o. 05.11.2013
Dobrá ergonomie i cena
Josef, Velký Osek 19.03.2015
Dobře sedí v ruce a snadno se ovládá.
Zákazník 28.11.2013
přesná poměrně tvrdé spínače
123
 
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací