Samsung Galaxy S23 Valentýnské TOPky

Recenze Microsoft Comfort Mouse 4500 černá

Zobrazit katalog
Microsoft Comfort Mouse 4500 černá - Myš

Recenze Microsoft Comfort Mouse 4500 černá

Zajímají Vás názory a recenze na Microsoft Comfort Mouse 4500 černá? U nás má zatím hodnocení 3,7 z 5 hvězdiček od 39 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Microsoft Comfort Mouse 4500 černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Microsoft Comfort Mouse 4500 černá i vy.
509,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Lukáš, Praha 7 09.02.2016
  nebrat na jaké koliv práce s CAD programy - kolečko má hrozné zpožděnou reakci - neskutečná otrava při posouván / rotaci výkresů !!!! - to samé asi v hrách ale ty nehraju
Zakaznik, Praha 4 - Chodov 19.04.2016
Velká, akorát do ruky
Dominik, Praha 5 - Radlice 29.01.2016
Perfektně sedí do ruky Programovatelná tlačítka Blesková odezva Občas špatně reaguje zmáčknutí kolečka
Ludmila, Poběžovice 03.03.2014
Vzhledem k tomu, že mi po letech odešla ta stejná myš, se kterou jsem byl velmi spokojený, koupil jsem si ji zase. Zatím žádné
Pavel, Holubice 19.12.2013
presna, pohodlna, rychla, uplne v pohode i na dlouhodobou praci za me zadny
Michal, Praha 8 24.06.2017
  Tlačítka skoro nefungují
Firma, Praha 1 - Nové Město 26.06.2019
přesná myš boční tlačítka
Jan, Pardubice 2 02.08.2013
  Vysoká citlivost pravého tlačítka (musel jsem ho deaktivovat, stlačilo se mi často "samo" při pohybu myší), zato nízká citlivost třetího tlačítka - pod kolečkem
Gabriela, Bílovec 1 08.11.2022
Pořídila jsem si druhou, protože mi skvěle padla do ruky a dobře se mi s ní pracovalo, ale po 2 letech opět přestala fungovat - tentokrát odešlo kolečko. Nevím, jestli je to běžné, ale čekala bych, že vydřží déle.
skvěle padne do ruky přesná scrollovací kolečko moc nevydrželo
Zakaznik, Praha 5 - Smíchov 18.12.2017
Precision is good the wheel is a disaster
12
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací