Léto s Alzou Opři se do fandění

Recenze Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless - CZ/SK

Zobrazit katalog
Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless - CZ/SK - Set klávesnice a myši

Recenze Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless - CZ/SK

Zajímají Vás názory a recenze na Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless - CZ/SK? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 59 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless - CZ/SK. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless - CZ/SK i vy.
2 999,- 2 399,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,1
Hodnotilo 59 zákazníků
Napsat recenzi
5 30 ×
4 13 ×
3 11 ×
2 2 ×
1 3 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
72 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 07.02.2014
Cas ukaze, zda cena odpovida kvalite. Po tydenim dennim pouzivani jsem spokojen.
Zpracovani, predpokladana vydrz baterie, dosah signalu. Velmi komfortni a pohodlne psani, neboli zapesti. Velmi dobre rozmistene funkcni klavesy, klavesa Enter, Backspace. Pri psani spocivaji dlane na podlozce z prijemneho materialu. Pri psani je jasne slysitelny a taktilne rozpoznatelny stisk klavesy. Snadna vymena baterii. Velmi potesi vyuziti principu magnetu na krytce baterii a pridavnem stojanku (temer nejdou mechanicky opotrebovat (snad vydrzi i samotne klavesy)). Dobre se prenasi jednim prstem za prostredek. Pri instalaci produktu stacilo zkontrolovat baterie (jsou-li na miste, jsou-li nabite) a zasunout prilozene USB do portu USB. Funguje pod Ubuntu 13.10 Mys je dobra, funguje dle ocekavani. Pri velmi hrubem zachazeni je mozne klavesnici rozbit. Potisk klavesnice neni fosforeskujici.
Jakub Dvorak 31.01.2014
Přesně tak, jak psal kolega výše, budu si muset pořídit druhou klávesnici i do práce. Mám zatím NEK4000, ta je taky super, ale na tuhle nemá.
výborný stisk kláves ergonomie zabírá málo místa vzhled - ten je naprosto geniální přepínací tlačítko FN jiný stisk, nedobrý, funkčních kláves a klávesy ESC myš - ale tu nepoužívám, takže je to jedno absence indikace CAPS lock, NUM lock
Lukáš, Praha 5 14.10.2013
Perfektní klávesnice a myš která padne do ruky. Budu si muset pořídit druhý set k počítači v práci :)
Pavel, Ústí nad Orlicí 3 10.12.2013
vyšší hmotnost (drží) kvalita provedení mikro-usb transciever magnetické provedení oddělitelných dílů (výměna baterií/podstavec pod klávesnici) velikost design cena malé klávesy Esc-f12 funkční klávesy přepínané pákovým vypínačem namísto klasického 'fn Key' zbytečně stěsnané rozložení kláves šipek a Insert Del Home ... Page Down - poslepu se špatně hmatají
Firma, Praha 2 - Vinohrady 04.11.2013
Skvělý signál i přes překážky a na větší vzdálenost. Myš i přes zdánlivou neforemnost pohodlná, funkční prakticky na jakémkoliv povrchu. Jak je obvyklé u obdobných zařízení - chybí indikace caps/num lock. Naprosto zbytečné až nesmyslné tlačítko start na myši, naopak absence "standardních" doplňkových tlačítek.
Petr 13.03.2017
Kdyby soudruzi v Redmondu nebyli uplni kreteni, byl by to tak svělý produkt :(
Jsem nadšený ze stisku standardních kláves. skvělý design rozdělený mezerník oddělená numerická část naprosto low-end feel stisku F1 az F12. Jak z číny za 200 kretenský přepínač FN, který z horní řady F1-F12 dělá multimediální tlačítka. Alespoň volume up/down/mute by mohlo být dostupné normálně. úplně nesmyslné rozložení části nad šipkama, insert, delete Občas se mi stane že nenapíše první písmeno.
Jakub, Nenačovice 17.04.2018
ergonomická malý ENTER
Zákazník 03.01.2014
Set jsem koupil hlavně a pouze abych ulevil zápěstím při dlouhodobější práci a skutečně mi ergonomie klávesnice i myši hodně pomohly. Jediné co mi vadí, je použitelnost Fn kláves. Ovladač sice existuje, ale není příliš praktický. To co jsem chtěl na Fn klávesách nastavit se nepovedlo. Funguje jen play/pausa a ovládání hlasitosti, zbytek kláves je pod W7 k ničemu. Obtěžuje také nutnost přepínat mezi Fn a F1 až F12 klávesami. Celkově jsem ale spokojen. Hlavní pro mě bylo ulevit zápěstím a to produkt splňuje bezvadně.
skvělá ergonomie myš i klávesnice jsou uzpůsobeny tak, aby obě zápěstí byly v přirozených úhlech možnost použít nástavec pod klávesnici (ruce jsou položeny jakoby z kopce) oddělená numerická klávesnice, takže na stole je více místa bezdrátová technologie přepínač mezi Fn a F1-F12 klávesami není nejpraktičtější na W7 funguje jen play/pausa a ovládání hlasitosti u funkčních kláves, zbytek se nedá nastavit nebo jen velmi omezeně ovladač není součástí balení, ale dá se stáhnout, ovšem stejně se alespoň ve W7 nedá nic z Fn kláves pořádně nastavit vysoká cena
Lukáš, Praha 27.10.2019
Fantastický comfort při práci Bezdrátové velký dosah Myš funguje famózně i z betle Krásný design Někdo tu opravdu myslel a testoval Samostatná numerická klávesnice mi prostě vyhovuje škoda že v balení nejsou DOBÍJECÍ baterie Nebudete chtít používat jinou Myš po roce už podruhé odešla (klikací tlačítko... achjo)
Zakaznik 11.10.2016
Ergonomie funguje, set ulevil od boelstí, což je nejdůležitější Designově povedené Pohodlné používání Magnetické krytky baterií Vrchní řada tlačítek má jiný mechanismus, jestli je používáte často, bude vás to otravovat USB příjmač je zbytečně velký, nejde jej mít pořád v notebooku jako Logitech Unyfiying V této cenové mohla být klávesnice podsvícená Doplňková tlačítka na myši jsou umístěná na neintuitivním místě
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi