Během svátku 28.10. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Výměna nevhodného dárku Kolofix

Recenze Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Black

Zobrazit katalog
Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Black - Myš

Recenze Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Black

Zajímají Vás názory a recenze na Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Black? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 185 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Black i vy.
399,-
Skladem > 10 ks
4,6
Hodnotilo 185 zákazníků
Napsat recenzi
5 133 ×
4 37 ×
3 6 ×
2 3 ×
1 6 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
91 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jan, Kladno 3 15.01.2019
Výborná, dobře a rychle reaguje Vydrží hod o zem při středně silném záchvatu vzteku I po letech funguje stejně jako nová, bez závad Občas přestává reagovat a musím vysunout a zpět zasunout vysílač
Kateřina, Praha 21.02.2015
Pěkný design Barva Matný povrch - není na něm vidět každý otisk prstu Malá velikost Hlasité klikání
Zakaznik, Praha 5 - Smíchov 28.12.2017
vsechno ostatne super trosku hlucna
Eliška, Perštejn 29.06.2016
pro moji ruku akorát krásně vypadá bez problému, splnila očekávání hlasité klikání
Zákaznice 02.01.2017
Pádem jsem si rozbila svou krásnou cestovní myš za 199,-. Koupila jsem tuhle, krásná barva (ženská touha po krásné barvě převládla nad ostatními kritérii), příjemná v ruce. Ale tím, jak středové kolečko chrčí i při pouhém pohybu na podložce (nedej bože, když ho použiju) jsem se vrátila zpátky na základku do hodin IVT, kde byly staré pomalé myši. A nemohu se přes ten zvuk přenést, mám ho zkrátka přesně v té kategorii "naštvávacích" zvuků.
padne do ruky krásná barva chrčící kolečko, při pouhém tahu na podložce těžší, než jiné myši stejné velikosti
Firma, Dvůr Králové nad Labem 13.11.2020
kvalitka
Zakaznik, Zlín 31.08.2020
Barva Velikost
Michal, Přibyslavice 17.06.2020
Nejlepší bezdrátová myš kterou jsem kdy používal, baterie v ní vydrží měsíce, je neuvěřitelně přesná - nemá žádnou vlastní akceleraci, jako jiné levné (bez)drátové myši, příjemný tvar. Po 4 letech dennodenního používání se odporoučelo kolečko myši - plast na tyčince kolečka prasknul, bohužel je to tak malý díl/plocha že to přilepit asi nepůjde, myš ale koupím rád znovu.
Perfektní zpracování Pěkný výběr barev Přesná (bez akcelerace) Výdrž Nic
Marek, Jablonec nad Nisou 17.05.2020
dobře funguje, dlouho vydrží, dobře se drží
Matěj, Praha 5 - Stodůlky 12.08.2019
Celkově velmi dobrý kup! Doporučuji, pokuď s ní nechcete hrát online hry :)
Malá (ideální pro cestování) Pěkný design Cena Reaguje na většině povrchů Trochu jiná, než na obrázku (i tak pěkná) Hlasitější klikání
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi