Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód DOPRAVACZ při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Masakr cen Kafe na Alzáka!

Recenze Minecraft - PS4

Zobrazit katalog
Minecraft - PS4

Hra pro konzoli - krabicová verze, české titulky, žánr: Akční, Akční a Dětská - vymýšlej, stavěj, vytvářej a prozkoumávej - nyní i pro Playstation 4, 36x rozlehlejší světy než PS3 verze, uložené pozice z PS3 přenosné do nové verze, podpora Dualshock 4

Skladem > 5 ks
a na 6 prodejnách
Cena s DPH 699,-
4,5
Hodnotilo 315 uživatelů
5 218x
4 67x
3 10x
2 7x
1 13x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Robert 21.07.2013
Je to nejlepší hra co znám hledal jsem jí všude na xbox a konečně jsem jí našel
 
Miroslav, Broumov 1 25.07.2013
Obědnal jsem v 19h a druhý den v 10h zvonil pošťák. Dokonalé.
Tomáš, Brandýs nad Orlicí 18.09.2013
Minecraft :-) i ty kostičky na 60" TV se daj přežít Nejsou možný
Roman, Přerov 18.12.2013
Co na to dodat, děti to prostě žerou...
Řízek 19.11.2013
Je velice dobrý,není jak na PC
Dobrá hra cena jinak nic
Sabina, český téšín 19.04.2014
Hra je super mam jí hraju to pořád super systém link. Otevřený svět prostě super doporučuji.
Hratelnost systém link online systém grafické spracovaní
Zákazník 25.02.2014
:) Je to skvěělá hra
Je to skvělá hra :) Ovládání je trochu složitější, ale jde o zvyku
Hana, Vejvanovice 17.02.2014
relativně nenásilná hra, syn je spokojený, na xboxu funguje bez problému
Anonym 16.12.2013
Je to ta nejlepší hra
Do druhého dne vám ji zašlou Krásná Grafika Pořád nové uptady Propracovaná Hra Stojí za koupení, prostě bez chyby :)
Matěj, Troubsko 23.11.2014
na vyblbnutí dobré neuvěřitelně poutavé klidně i 3 hodiny když někdo vejde do pokoje, myslí si že nejsem normální když hraju kostičky... :D
Josef, Slaný 15.12.2013
Klasika - dobrá hra Nic
Firma, Klecany 25.06.2015
Děti jsou nadšené, hrají ve dvou, vše funguje bez problémů. Pro děti dosti návyková záležitost :-)
Tomáš, Praha 10 15.02.2015
Minecraft je prostě Minecraft :)
Daniel, Kladno 09.06.2015
dobrá hra pro syna
Jan, Kladno 22.03.2015
Pro děti povinnost.
Firma, Dolní Břežany 19.03.2015
Synátora od toho nemůžu odtrhnout nic
StreamerCZ 25.12.2014
Nevim
Herobrine Grafika Inventář Skiny Méně složitější MP Ovládání vámi Svět s koncem
Vojtěch, Kladno 04.02.2014
Dobrá cena, rychlé doručení.
Ondřej Hájek 21.04.2017
Velice propracovaná interaktivní hranatá tabule s propracovaným příběhem a několika zvraty v příběhu.
Propracovaný ko-op Bohatý příběh Zábávné hlášky Konec Nudná třetí kapitola Nezajímavá hlavní postava
Zákazník 03.02.2014
Super hra ! Zatím jsem nenašel žádné bugy , ovšem ale jsem nenašel příručku jako k ostatním hrám balení bylo nepoškozené ovšem příjít o dva dny online hraní není radost-
Super hra Chybějící příručka
Lukáš, Praha 8 12.07.2018
Nedoporučuji, neskutečně osekaný Minecraft. Žádný mod tam nejde, s kamarádama co znáte s Minecraftu se nespojíte. Vyhozený peníze
Je to minecraft s plnohodnotným Minecraftem se nespojí nejde se přihlásit k serverům je to vlastně verze na mobil nejdou mody špatný skiny
sem 03.01.2015
super
 
Nataša, Dolní Lutyně 17.12.2018
Super hra
Vojtěch, Praha 5 17.09.2018
Jednoduchá instalace
Michal, Praha-západ 08.04.2017
Děti to baví. Je těžké je od toho vyhnat.
Marcel, Liberec 6 28.01.2017
dobra hra pro děti
Zakaznik, Náchod 29.08.2016
Děti hrají.
marijus 11.06.2016
je tam čeština! Má to sice trochu těší ovládání než na PC, ale dá se na to zvyknout
Zakaznik, Kladno 27.05.2016
Super Nenaučené ovládání
Zákazník 29.12.2015
super hra pro děti
kluci to milují
Zakaznik, Zlaté Hory v Jeseníkách 22.11.2015
Perfektní
Zakaznik 16.09.2015
je to super hra
Jiří, Slaný 1 09.08.2015
Na konzoli Xbox maká superově. Děti jsou nadšené. Max . spokojenost Nic
Firma, Praha 7 23.07.2015
bezvadné...
Karolína Chovancová 23.04.2015
Bezva hra ta nej
Grafika Nemůžu se od toho odtrhnout
Zákazník 22.03.2015
vypadá skvěle nic
Zákazník, Starý Plzenec 19.03.2015
Dcera ráda staví a když k tomu může využívat i zvířata, paráda. Už od 5let chce mít statek plný zvířat.
Zákazník 19.03.2015
zabaví deti
Zákazník, Osečná 19.03.2015
SE ZBOŽÍM JSEM SPOKOJENA
Milan, Ostrava - Polanka 10.12.2014
geniální nic
Zákazník 21.10.2014
Pro děti....
Dcera je spokojena...a to je hlavní....
David, Tlučná 02.07.2014
Výborná hra, skoro už klasická, u dětí hodně oblíbená, myslím že jim v budovatelském režimu pomůže objasnit jak funguje spoustu věcí, jak se staví domy atd... Nedá se od toho odejít :-)
Peter Janeček, Ostrava 04.01.2014
interaktivní dětinské
Zákazník 29.01.2016
Naprosto podle mých očekávání.
Splnila očekávání.
Milan, Bošovice 31.05.2017
splnilo účel žrout času
Zákazník 21.03.2015
náš syn má hru velmi rád.je to hra ktorá rozvíja priestranné myslenie. sú tam nevhodné postavy pre deti.
Pavel, Novosedlice 02.11.2014
večer jsem obědnal hru ta došla a hrajem každý den.
super hra kluk je nadšený nic
Ivo, Kyjov 07.06.2019
  nejde hrát on line bez zaplacení účtu na PS 4 +
Aleš, Praha 8 Libeň 20.12.2018
  Dostanete jen klíč a odkaz ke stažení si musíte nalézt někde na internetu.... Raději si to kupte ve Storu.
Jaroslav, Štěchovice 23.04.2016
  Nudné v porovnání se současnými hrami. Takovouto hru připomínající ty z raných 90. let je lepší hrát na telefonu co tabletu...
František, Chlumec nad Cidlinou 01.02.2014
Fakt rychlost! Objednal jsem večer, odpoledne dorazilo!
Bez konce Chytlavé Multiplayer Multiplayer jen se zlatým členstvím (ale za to může microsoft =/) ale stejně ho mám =) Placené skiny Placené texturepacky
gennyilciccio 300, Praha 4 - Krč 17.04.2016
Super hra doporučuji tim co se nudí. Tato hra je lepší nez GTA 5. Mate co dělat pokut mate fantaziji. Může te si hrát s redstonem a skoskama je to super skoro se tam da dělat skoro všechno!!!
Super hra Pozor můžete bejt na tu hru závislí. Stanou někdy bagy ale to nevadí protože se opraví
Zákazník 18.11.2015
Skladem a hra je v češtině
je v češtině nic
Jakub, Praha 7 - Holešovice 16.06.2018
Viz. klady a zápory
Rozvíjí fantazii Občas zábavná hra originální nápad Lze hrát s ostatníma Nadměrné množství hackerů Furt klesají fps Tím novější verze, tím horší je hra
Jana 18.03.2015
Oveľa lepšie ako na PC Dlhšie nám trvalo sa to naučiť ovládať Iba v AJ
petr novák 22.01.2014
To nejlepší, co kdy jsem dostal Minecraft Upgrade kód a bylo to skutečné! Dali mi jeden zdarma od http://minecraft.cardcodes.net Read more at http://minecraft.cardcodes.net/#FkGDustI0zWTqZkL.99
super grafika multiplayer cena
Zákazník 16.02.2014
No kdybych to schrnul je to dobrý. Jen mě štve že je ten svět tak malej ... No a k hraní online potřebujete zlaté členství ale to mám. Dále většinou když chci hrát s kamoši tak mi to píše například: connect fail. Connect error ... A tak dáále -.- No ale musím říct že když to hrajete poprvé, blbě se Vám to ovládá... Ovladatelnost je na 100% lepší na PC. Pak ale jestli chcete více skinů musíte si koupit skin packy. Možná Vám bude stačit trial pack verze ale placené jsou lepší... Třeba skin zombíka co vypadá jako doopravdický zombie, má ruce jako náměsíčný ... :D
Majnkráááááft :D Multiplayer Ovladatelnost Malý svět Mulťák jen s goldem Někdy multiplayer nejde! Placené skiny, texture pack
Jiřina, Česká Kamenice 30.01.2014
Klasika, zajímavá, vnuk - 9let u ní vydrží i několik hodin anglická verze ochuzuje
Petr, Turnov 02.05.2014
Volnost nelaguje se cena omezený prostor světa málo spawnovaných monster, tudíž monstertrapky jsou nanic :S o proti minecraftu na pc je tam málo itemů ! musíte si sami ukládat hru, narozdíl od pc verze
Bet 01.01.2014
Minecraft jsem si velmi oblíbila, ale protože ho můj noťas s novými updaty hůř zvládal, pořídila jsem si xbox, abych na něm minecraft mohla hrát. To před rokem a půl, kdy byl pro xbox ve verzi 1.3.7 a dalece pokulhával za PC verzí. Mojang sliboval, že verze pro xbox brzy dožene PC verzi. Za rok a půl, co hru mám, se to však nestalo, naopak se rozdíl mezi verzemi víc a víc prohlubuje. Tvůrci verzi pro xbox velmi opomíjí a věnují se takřka výhradně PC verzi. Bez updatů a vylepšení hraní minecraftu na xboxu brzy omrzí, a to i kvůli omezené velikosti světa (pro PC verzi je svět nekonečný).
skvělá hra verze pro xbox pokulhává o více než rok za PC verzí updaty jednou za uherský rok nelze měnit bezplatně texture pack a skin omezená rozloha světa
Firma, Praha 10 10.01.2014
Deti jsou spokojeny Bohuzel neovlada se kinectem - tedy pohybem ruky, ale pouze ovladacem
David 23.09.2013
Zajímavá kostičkovaná hra
  Furt to samé Drahé malá komunita
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB8
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi