Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Masakr cen Pošli vedro k ledu

Recenze MIO MiVue C330

Zobrazit katalog
MIO MiVue C330

Kamera do auta Full HD (1080p), širokoúhlý objektiv 130°, světelnost objektivu 2.0, 2" LCD displej, micro SDXC (max. 128GB),3-osý G senzor, upozornění na radary, držák do auta, autonabíječka

Skladem > 5 ks
a na 5 prodejnách
Cena s DPH 2 290,-
Původní cena 2 790,-
4,7
Hodnotilo 79 uživatelů
5 63x
4 8x
3 5x
2 1x
1 2x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
89 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Michal, Praha 3 26.12.2017
Zakoupil jsem tuto kameru s Kingston MicroSDXC 128GB Class 10 UHS-I, na stránkách výrobce v tabulce podporovaných typů SD karet by neměl být problém, přesto se mi za jízdy pokaždé vypínala (karta formátována v kameře). Kartu jsem naformátoval v PC FAT32 a na velikost alokační jednotky 2048 bajtů a kamera funguje zatím bez problémů, v těchto chvílích zatím naprostá spokojenost. K uchycení kamery nepoužívám držák na sklo, ale jeden suchý zip na palubní desku a druhý nalepený zespodu na kameru pro jednoduché odejmutí aby zbytečně nelákala koho nemá a nezanechávala kolečka na skle.
 
Jaroslav F. 09.08.2017
Funkce varování před radary mi již několikrát pomohla ušetřit.
 
Libor Gallin 31.07.2017
Dlouho jsme se rozhodoval, ale nakonec jsem na základě recenzí a videí co jsem našel, rozhodl pro Mio a mohu říct, že to byla dobrá volba.
 
Martin, Jílové 12.03.2017
Dlouho jsem se rozmýšlel o zakoupení nějaké autokamery.Chtěl jsem nějaký střed kvality a rozhodl jsem se pro značku Mio. Koupením autokamery Mio C330 jsem rozhodně splnil svá očekávání.Kamera je malá,lehce instalovatelná,obraz čitelný i v horších světelných podmínkách,české menu a všechny funkce,které nabízí fungují ku prospěchu uživatele.Za tu cenu je to velice přínosný pomocník při dokazování klíčových událostí,jako je nehoda,či jen tak pro zábavu.Jediná nevýhoda,ale to se dá očekávat je menší vůle v držáku,díky montáži a demontáži při každé jízdě-prevence proti zlodějům.. Ale stoprocentně je to zlatý střed na vyšší úrovni!! DOPORUČUJI.
stabilní obraz i při nerovnostech v terénu čitelné rozpoznání SPZ i při nočních jízdách jednoduchá obsluha a instalace šikovný program do PC pro práci se snímky,možnost zobrazení jízd na mapách časové razítko,včetně zobrazení rychlosti a souřadnic díky GPS !! skvělá podpora výrobce i český manuál po časté montáži a demontáži menší vůle v držáku
Karel Matlacha 24.08.2017
Překvapila mě kvalita záznamu, která je ještě vyšší než jsem očekával. I na nahrávce jízdy v tunelu jednoduše přečtu poznávací značky vozidel přede mnou.
 
Adam PR. 23.08.2017
Opravdu kvalitní a odolné zpracování kamery.
 
Zdeněk, Praha 30.06.2017
Super maká jak má Zatím nic
Marek, Prostějov 4 23.06.2017
zatím žádné problémy, spolehlivá nic
Richard, Praha 10.06.2017
krásný záznam GPS zobrazení v počítači cestu na mapě cena zatím žádné
Jan, Výsluní 12.01.2017
Kvalitni zaznam videa i zvuku, nocni zaznam bez problemu pouzitelny. Chvalim SW od vyrobce, kde je videt presne Vase pozice na mape vc. rychlosti, pretizeni, nadmorske vysky... Vyrobce uvadi automaticke zapnuti po nastartovani motoru, ale vetsina automobilu ma zasuvku zapalovace stale pod napeti, i pri vypnutem motoru....Takze pokud chcete, aby se kamera zapla po startu, musite si ji pripojit sami napriklad na autoradio, protoze tam je spinane napeti - po otoceni klicku...
Eva Dufková 09.01.2017
Po kameře do auta jsem moc netoužila, dostala jsem ji jako dárek. Musím říct, že jsem velmi spokojená. Kamera má výborné rozlišení, jednoduché ovládání a pěkného vzhledu.
vysoké rozlišení cena jednoduché ovládání
Eva Roubalíková 19.10.2016
Dobrá kamera do auta, jednoduše ovladatelná a skvěle natáčí. Moje požadavky splnila.
Stabilní obraz Přehledné menu
Petr Svoboda 17.10.2016
Používám ji i při cestě na dovolenou kdy zaznamenáváme i krajinu, kterou projíždíme navíc si pak můžeme i celou trasu cesty zobrazit přes aplikaci v google mapách.
Kvalitní nahrávky přehledné menu
Petr Krampský 01.10.2016
Zatím se mi nestalo, že by se zasekla nebo vypnula. První konečně spolehlivá autokamera co mám.
Super funkce Lehké ovládání
Firma, Strakonice 1 07.06.2019
Super obraz nic
Jiří, Loukov u Mnicova Hradiště 04.04.2019
Rozlišení Perfektní záznam zvuku v kabině GPS, Glonass ( docela dost satelitů ) Ovládání tlačítkama, nemám rád malé dotykové obrazovky Pozorovací úhel výborný - tak akorát MiVue Manager v PC Lepší než jsem čekal Za mně zatím nic
Zakaznik 04.03.2019
dobrý obraz i za snížených světelných podmínek
Bedřich Sk. 01.10.2017
Funkce Vzhled Kvalita Perfektně drží na skle
Jaroslav B. 29.08.2017
Raději jsem si připlatil za tento model abych měl jistotu, že když se něco stane tak se budu moci na kameru spolehnout. Zatím jsem ještě naštěstí záznam nepotřeboval.
 
Martina Válková 14.08.2017
Velmi stabilní a kvalitní obraz.
Jsem velmi spokojená s kvalitou
Ivana Nosková 14.08.2017
Pěkný design a kvalitní zpracování.
 
Daniel K. 11.08.2017
Dostupná kamera s GPS. Pěkné zpracovaní a jednoduché uchycení na sklo.
 
Ondra Praha 11.08.2017
Pěkně čitelný záznam – vidíte SPZ auta před vámi což je velmi podstatný detail
 
Alex Brno 09.08.2017
Nejlepší poměr cena výkon na trhu.
Cena
Jiří 08.08.2017
Pravidelné aktualizace rychlostních radarů. Kvalitní software na prohlížení videa.
Funkce
Jana Omlová 08.08.2017
Dostupná kamera s GPS. Pěkné zpracovaní a jednoduché uchycení na sklo.
 
Alexandr F. 03.08.2017
Dle mého nejkvalitnější kamera v této cenové relaci na trhu.
Jednoduchost kvalita cena
Lukáš Vrchlava 03.08.2017
Dostupná kamera s GPS. Pěkné zpracovaní a jednoduché uchycení na sklo.
uchycení jednoduché ovládání
Lukáš Melichar 01.10.2016
Dostupná kamera s GPS. Pěkné zpracování a jednoduché uchycení na sklo.
Přehledné menu Výborné rozlišení Stabilní obraz
Michaela 16.04.2019
Mela jsem kameru c335, kde po zaruce nastal problem, který jsem se pokusila řešit pres Fcb s Mio Česka republika a Slovensko. NEUVĚŘITELNÉ! Komunikace rychla , ochotna, snazejici se vyjít vstříc, vyřešit problem, trpělivá . Dlouho jsem se nesetkala s takovým lidsky profesionálním přístupem. Přeji vsem, aby jim Mio fungovala, ale pokud budou mit nějaké dotazy, potíže.... Doporučuji Mio Česka republika a Slovensko
Za tu cenu velmi dobra kamera a diky funkcím dost usetrenych peněz a pro pocit bezpečnosti z jízdy v aute
Firma, Plzeň 24.01.2019
zatím naprostá spokojenost,funguje jak má...
 
Adam Souoský 05.10.2018
Při mé nehodě mi byla ve všech směrech ku prospěchu. Jak fotografiemi i záznamem. Vřele doporučuji.
kvalitní video - širokoúhlý záznam kvalitní foto velikost kamery
Mirek Coufal 06.08.2018
Nemám žádné výhrady. Mio je moje oblíbená značka celkově.
Super Extreme HD záznam doživotní aktualizace radarů
Daniel, Č. Budějovice 04.04.2018
kvalitní držák malá velikost podpora výrobce na internetu
Alena Fousková 28.08.2017
Překvapila mě kvalita záznamu, která je ještě vyšší než jsem očekávala. I na nahrávce jízdy v tunelu jednoduše přečtu poznávací značky vozidel přede mnou.
 
Marcel, Chrastava 05.10.2018
Malá skladná
Rudolf, Dubí - Mstišov 14.07.2018
je malá,což jsem chtěl,je dobré si stáhnout český návod.Jinak šlape jak má. mohla by být sinější baterie
Ladislav, Brno 16.06.2018
Dobry zaznam, podpora radaru, dostatecne dlouha napajeci snura, male provedeni
Tereza 23.08.2018
Kamerku mám už asi rok, ze začátku v pohodě. Ale teď začala zlobit, buď se několikrát za jízdy sama vypne, nebo po nastartování napíše “připojování usb” a to ji musim restartovat. Když už má náladu a natáčí celou cestu, tak super, video, audio paráda. Ale jinak je ta potvora víc náladová, než ženská
když natáčí, tak pěkně Vypíná se během jízdy občas při nastartování se nezapne
Firma, Velká Dobrá 10.01.2019
kvalitní obraz dlouhý kabel časté záseky nemá tlačítko na hard reset při zamrznutí
René Kříž 09.04.2019
Kamera do auta MIO MIVue C330
1 kamera v pohodě, rozbité okno a byla pryč, a neměl jsem ji dlouho, takže nemohu posoudit. Koupil jsem druhou a první měsíc v pohodě. Po měsíci začlo peklo. Padá ze skla, musel jsem použít silikon. Potkám radar a hned se vypne. Ona se vlastně vypíná, když se ji zachce, je prostě nespolehlivá. Do třetice všeho dobrého? Asi ne, už půjdu do jiné značky. Častým vyndáváním z držáku se uvolní a obraz se klepe.
Jan, Výsluní 20.06.2017
Slusna kvalita zaznamu Presny zaznam trasy Detekce statickeho radaru - kazdy mesic aktualizace + moznost pridani vlastniho radaru. Velikost Jednoduche nastaveni Obcas nezvladne silne protisvetlo (slunicko) Po update firmwaru to chtelo zformatovat kartu - prisel jsem o 200GB zaznamu
Martin, Ostrava - Bělský Les 15.12.2017
menší velikost GPS nekvalitní FHD video - čekal jsem lepší občas, hlavně v horku se kamera zasekne držák pomocí přísavky - občas upadne seznam radarů k ničemu, hlasí i obyčejné mýtné brány
Kraus 12.10.2017
Běžně používám GoPro, ale potřeboval jsem mít v záznamu i gps souřadnice a rychlost jízdy. Koupil jsem tedy tuto kameru. Obraz má do fullHD opravdu daleko, ovládání neintuitivní, zvuk slabý. Provedení laciné. Tuto kameru nemohu doporučit nikomu. Zboží jsem vrátil.
O žádných nevím Špatný obraz, vlastně všechno špatné
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi