Recenze PEACH Personal Binding Machine PB200-09

Zobrazit katalog
PEACH Personal Binding Machine PB200-09 - Vazač

Recenze PEACH Personal Binding Machine PB200-09

Zajímají Vás názory a recenze na PEACH Personal Binding Machine PB200-09? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 46 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s PEACH Personal Binding Machine PB200-09. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na PEACH Personal Binding Machine PB200-09 i vy.
959,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jan Novotný, Plzeň 1flag
Hodnoceno 11.10.2023, varianta PEACH Personal Binding Machine PB200-09
Ověřený nákup
dobrý, když se s ním naučíte
na menší počet listů pro děrování
lze použít i 12mm vazač
video návod na webu
fotopapír po jednom listu
0 ×Nahlásit
Lukáš, Matiašovceflag
Hodnoceno 05.04.2023, varianta PEACH Personal Binding Machine PB200-09
Ověřený nákup
Toto je moja prvá viazačka, nikdy predtým som neviazal. Za tie prachy som nečakal zázraky, no pri zatlačení na "páku" mám pocit, že to proste rupne a zlomí sa. Neverím, že to vydrží viac ako počet pribalených hrebeňov (čiže cca 10 viazaní). Rozmery hrebeňov absolútne nereflektujú realitu. Dal som 12ku hrebeň na 44 listov a mám ich od seba vzdialené 2cm. Keď som dal osmičku, je to super, len už sa ťažšie navlieka.
Dá sa používať
Plastová "páka" sa podľa mňa zlomí skôr, ako vyčerpám počet pribalených hrebeňov
Pri menších priemeroch hrebeňa vyskakuje
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.03.2023, varianta PEACH Personal Binding Machine PB200-09
Ověřený nákup
Za tu cenu sa s tym da pracovat
Je potrebne pouzit dost vela sily na stlacenie pri dierovani
Na zalaminovanom papieri pri dierovani obcas ostane nedorezane a treba to rucne odrezat
Chyba posuvny doraz papiera
0 ×Nahlásit
Jana, Frýdek - Místekflag
Hodnoceno 02.08.2020, varianta PEACH Personal Binding Machine PB200-09
Ověřený nákup
Za tyto peníze velmi dobrá koupě. Doporučuji shlédnout videonávod. Velmi usnadní práci s vázačem.
0 ×Nahlásit
Jan, Slanýflag
Hodnoceno 21.10.2019, varianta PEACH Personal Binding Machine PB200-09
Ověřený nákup
Dobrá cena
pro nenáročné
Nic
0 ×Nahlásit
Pavel, Vyškov 1flag
Hodnoceno 12.10.2019, varianta PEACH Personal Binding Machine PB200-09
Ověřený nákup
Pro studentské účely plně dostačující
Nesouhlasím s tvrzením některých majitelů, ze stěží sváže 30 listů. Na 12 spiralu vážu kolem 60 listů, ale uznávám ze napoprvé to nebylo, chce to najít správný způsob.
Více jak tři listy papíru neprocvakne, ideálně dva.
0 ×Nahlásit
Vilém, Brno 20flag
Hodnoceno 11.10.2017, varianta PEACH Personal Binding Machine PB200-09
Ověřený nákup
Cena
Umí nejen vazat, ale i děrovat pro šanony
Obsahuje hřbety už v balení
Zabírá málo místa
0 ×Nahlásit
Jitka, Prostějovflag
Hodnoceno 26.01.2016, varianta PEACH Personal Binding Machine PB200-09
Ověřený nákup
levné
skladné
na domácí použití postačující
neprosekne víc jak 4 listy
hodně špatně se listy vkládají do hřbetu, ale s trochou zručnosti to jde, jenže pomalu
0 ×Nahlásit
Vítězslav, Praha 4flag
Hodnoceno 16.01.2016, varianta PEACH Personal Binding Machine PB200-09
Ověřený nákup
za cenu asi optimální kvalita, plní funkci, ideální pro vázání menších dokumentů do cca. 10 - 15 stran
určitě se nevejde do děrovačky 5 listů, jak je řečeno (max. 2 - 3), ani na největší rozměry kroužků se tam nevejde uvedených 50 listů (už tak při 25 - 30 listech problém)
0 ×Nahlásit
Romanflag
Hodnoceno 24.03.2015, varianta PEACH Personal Binding Machine PB200-09
Ověřený nákup
cena/kvalita, dobré iba pre domáce použitie
plastové
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 17
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací