Ať to sviští! Stormred

Recenze Peak Design Capture (v3) černý

Zobrazit katalog
Peak Design Capture (v3) černý - Držák

Recenze Peak Design Capture (v3) černý

Zajímají Vás názory a recenze na Peak Design Capture (v3) černý? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 51 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Peak Design Capture (v3) černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Peak Design Capture (v3) černý i vy.
1 789,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

cody_cz , Plzeň 30.01.2019
Naprosto skvělý kus příslušenství k fotoaparátu, který stojí za ty peníze! Vdechlo mi to znovu nadšení do focení, protože konečně můžu tahat bezzdrcadlovku i na rodinné výlety a používat ji stejně operativně jako mobil. Náš prcek sice každou vteřinu vyvádí něco jiného, ale teď mám v mžiku foťák v ruce a stíhám fotit, stejně rychle jako ho mám zase bezpečně zajištěny v držáku a můžu zachraňovat situaci. Skvěle se mi to osvědčilo už první den na zimní dovolené s připevněním na popruh batohu. Navíc mě vyloženě bavilo natrénovat si co nejrychlejší vklouznuti ruky do samoutahovacího řemínku PD Cuff a vycvaknutí foťáku - je radost s tím systémem pracovat, jsem upřímně nadšenej 🙂
Skvělé funkční řešení pro superoperativní fixaci foťáku na bezpečném místě (zatím používám na popruhu batohu) Působí robustním a kvalitním dojmem, i přes svoji kompaktní velikost Celý ekosystém příslušenství Peak Design je dobře vymyšlený (zřejmě budu postupně dokupovat 🙂) Pro mě jen drobnosti: U širších popruhů může být problém uchytit (člověk si ale poradí, úchyt posune jinam nebo popruh trochu slisuje zboku) Chce trošku cviku při odepínání foťáku z držáku (mě ale bavilo natrénovat 🙂)
Lukáš, Opava 19.02.2018
Absolutně luxusní vychytávka díky které mám foťák neustále po ruce. Clip je malý, lehký a zatraceně pevný. Unese v pohodě i větší a těžší sestavy (u mě Canon 7D Mark II + Sigma 18-35 mm F1.8). Černý lak se možná časem ošoupe. Ale zatím drží.
Filip, Prague 05.04.2021
Kvalitne prevedenie Pohodlnejsie ako nosit popruh na krk Jednoducha a rychla montaz Bezpecny uchyt Rychly pristup k fotoaparatu Cena mi pride trochu vysoka. Na druhu stranu, fotoaparat moze mat 20-30x vyssiu hodnotu, takze na zvazenie.
Petr, Jílové u Prahy 14.02.2021
genialni drzak na jakykoliv fotak drzi na pasku, na batohu.. kdekoliv
Petr, Tábor 30.01.2021
přesně to co jsem hledal, možnost nést fotoaparát na ramenním popruhu batohu a mít ho tak připravený pro případ rychlého použití S použitím poutka na ruku od stejné firmy je to dokonalé Testoval jsem s Nikonem Z50 a destička je bohužel moc velká, tak přesahuje směrem k dispeji a ten nelze otočit o plných 180°. Bohužel hrozí i poškrábání displeje.
@ignac_photos , Příbram 26.09.2020
vyplatí se pořídit
Hodně praktické Hodně lehké Jsem na tom závislý Nedokážu si představit jít fotit bez toho Destička je kompatibilní se stativem Až moc předražené, ale kvalita skoro odpovídá. Když se douho nese tak si to pak přehazuju na druhý popruh.
Lukáš, Kolín 27.07.2019
Dily perfektne zapadaji do sebe Velmi duveryhodna konstrukce Snadne odejmuti fotoaparatu Cerna je pouze povrchova uprava, po 3 dnech pouzivani se projevuji prvni znamky poskrabani povrchu
Jan, Praha 4 - Modřany 25.07.2019
Zatím jsem neměl možnost klip vyzkoušet v plném nasazení, ale po prvním zběžném vyzkoušení to vypadá, že jde o geniální produkt, nad kterým designér rozhodně přemýšlel. Na trhu neexistuje konkurenční výrobek (kromě nějakých čínských, které ale nejsou schopny pojmout masivnější popruh) Pár promyšlených detailů: - klip není pro nasazení třeba úplně rozmontovat, jeden šroub funguje jako kloub a na druhé straně je díra na šroub jen poloviční a klip se tak dá vyklopit nahoru - klip se uvedeným způsobem vyklápí nahoru a ne dolů, takže při uvolnění šroubu a zatížení foťákem nehrozí otevření - otevřený otvor na šroub má takovou geometrii, že i uvolněný šroub v něm drží a je třeba ho uvolnit víc, aby se klip otevřel - tlačítko pojistky se dá otočit o 90°, čímž se zajistí proti náhodnému stisku (druhá věc je, že pod foťákem na batohu se s tlačítkem dost špatně manipuluje a otáčí) - zadní část klipu je pogumovaná, klip drží na popruhu jako přilepený, nějaký posun se nejspíš nebude konat ani při chůzi se zátěží. - Arca destička (kompatibilní s řadou stativů), která je součástí klipu má otvory na uchycení popruhu (systém kotviček od PD), kvalitní pogumování a na foťáku drží jako přibitá. Je ale třeba ji utáhnout imbusem, rukou nelze. - Destička lze vložit všemi směry, takže klip jde dát i na pásek nebo kamkoli jinam v jakékoli poloze Klip dobře pasuje na běžné silné popruhy turistických batohů. V případě extrémně širokého popruhu bude možná třeba ho trochu zmáčknout, ale výrazně širší popruhy se obvykle nedělají. Ke klipu se dodává imbus pro instalaci destičky a imbusové šrouby, které lze použít místo těch základních, které se utahují rukou. Imbusové šrouby jsou malinko delší (pár mm), a při utažení neční tolik ven. Pokud člověk nechce klip přemisťovat, budou nejspíš praktičtější. Za dost vysokou cenu dostanete velmi kvalitní výrobek, který je dobře promyšlený a nemá mnoho nedostatků. Jediné vylepšení, které bych si uměl představit je, že tlačítko pojistky by mohlo držet stisknuté a znovu vyskočit až po dalším vložení foťáku. V některých pozicích může být složitější zároveň jednou rukou držet tlačítko a vytahovat foťák. Pohodlnější by bylo stisknout tlačítko a pak vyjmou foťák. Na druhou stranu, při použití klipu na výšku (třeba na opasku) by hrozilo vypadnutí foťáku. Třeba by tam mohl být nějaký přepínač dvou režimů odjišťování. V PD by určitě přišli na to, jak to udělat :).
Promyšlený design Pěkný vzhled Pohodlné ovládání Kvalitní provedení Cena
Petr, Jihlava 16.05.2019
peak design
Martin, Praha 10 - Vršovice 03.05.2019
Kvalita Design Funkčnost cena?
12
 
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací