Alzaboxy Stormred

Recenze Philips Series 9000 SenseIQ BHD827/00

Zobrazit katalog
Philips Series 9000 SenseIQ BHD827/00 - Fén na vlasy

Recenze Philips Series 9000 SenseIQ BHD827/00

Zajímají Vás názory a recenze na Philips Series 9000 SenseIQ BHD827/00? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 34 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Philips Series 9000 SenseIQ BHD827/00. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Philips Series 9000 SenseIQ BHD827/00 i vy.
7 999,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Aneta R. 05.11.2019
Zbožňuji ten fén! Vlasy mám dlouhé, hodně husté a jsou poničené barvením a žehlením. Tento fén nepřetržitě snímá teplotu vlasů, takže je nepřesuší a já je mám krásně hladké. Díky režimu Styling (Style) docílím krásně uhlazených vlasů i bez žehličky. Po měsíci používání vypadají vlasy zdravěji a já jsem za tento zázrak, který mi zachránil vlasy nesmírně vděčná!
přizpůsobování teploty jednoduché ovládání krásný design rychlé vysoušení výkonný a lehký 3 nástavce
Barbora Burešová 15.10.2019
Opravdu skvělý výrobek. Dlouhodobě trpím na suché a elektrizující “krepaté” vlasy, poprvé se mi podařilo v domácích podmínkách dosáhnout skutečně hladkých vlasů. Navíc má funkci, při které sám upravuje teplotu tak aby vlasy vysušil, ale nepřesušil.
Velikost, váha, jednoduchost ovládání, vlasy jsou hladké a nepřesušené, vzhled, inteligentní určování teploty vzduchu, 3 hlavice (1 z nich je masážní!), kvalitní zpracování
Zákazník, Ochoz u Brna 26.12.2021
Fén používám už přes měsíc a investice rozhodně stojí za to. Vlasy jsou krásně jemné a opravdu nevysušuje a zachovává vlhkost vlasů. Nejvíce jsem rozdíl poznala, když jsem si týden před štědrým dnem fén zabalila, abych ho našla pod stromečkem před dětmi. Musela jsem dvakrát použít svůj starý fén a ten rozdíl je obrovský. Vyléčil mi lupy, které se po dvojím použití starého fenu hned objevily znovu.
Lukáš, Praha 4 12.02.2021
Prý to mám pochválit 😉
Firma, Praha 26.12.2020
Stojí to za to :)
rychle suší krásný vlasy jsou po sušení vážně lepší :)
Eva 21.11.2019
Mám husté dlouhé vlasy a můj fén je dlouhodobě vysušuje. Vlastně jsem to ani jinak neuměla a vždy to bylo na max stupeň foukání a na may rychlost. O to více jsem byla překvapená, že Philips Prestige si teploty nastavil sám a byl vlažný, nebyl horký. A ještě více mě překvapil výsledek. Vlasy jsou i bez použití nástavce více vzdušné a bohatší. S použitím nástavce je efekt ještě lepší! Vedlejším efektem je, že mě nepálí naušnice a řetízek od horkého vzduchu 😊
Relugace teploty Nástavce
Petra, Praha 6 20.11.2019
Nejlepší fén!!!
Mohu jen potvrdit vše co bylo již napsáno, je to unikátní a velice povedený výrobek Vlasy usuší, aniž je vysuší, je rychlý Výsledky vůbec nelze srovnat s jinými fény, tohle je opravdu top Po 15 letech si opět začnu fenovat vlasy, které jsem dříve nechávala raději volně uschnout aby se nezničily S tímto fénem lze vysoušet vlasy i každý den, vlasy jsou ve výborné kondici, dokonce daleko lepší než když se nechají volně uschnout, což dělá pravděpodobně ten ionizer Pouze cena, ale kdo si hýčká dlouhé vlasy, investice se mu určitě vrátí, ušetří za výrobky na ochranu a regeneraci vlasů
Andrea Březovičová 12.11.2019
Měla jsem takovou radost, když se mi do rukou dostal tenhle fešák. Poslední 3-4 roky jsem spokojeně a bez jediného problému používala starší verzi tohoto fénu. Pak ale přišel Philips s novým modelem. Vzhled, který Vás očaruje na 1.dojem, výkon a slibované přizpůsobení teploty vlasům mě přemluvilo k tomu ho přivítat v mé koupelně. No a nelituju! Je mnohem lepší (logicky) než jeho starší brácha, je lehčí, krásně se drží v ruce, je chytrý! :D Teplotu si vážně (nevím jak) přizpůsobuje sám nebo můžete být chytří sami a nastavit si vše manuálně. :) Cena není nízká, ale můžu říct, že odpovídá kvalitě. Za mě ano!
Automatické přizpůsobení teploty vlasům Vzhled Ovladatelnost Nástavce Vyšší cena
Veronika Krejčí 28.10.2019
Jsem nadšená!
Zboňuji design fénu. Je poměrně tichý. Mám pocit, že struktura mých vlasů je jiná než když jsem si je fénovala obyčejným vysoušečem. Možná je to tím, že měří neustále teplotu vlasu a redukuje ji tak, aby se vlas nepřehříval. Zároveň ale suší dost rychle.
Laura B. 27.10.2019
Tenhle fén je nádhera! Má krásný futuristický design , 3 nástavce a jeho menu super svítí. - Fén obsahuje sensor,který měří teplotu přímo Vašeho vlasu,takže kdykoliv naměří teplotu,která by vlas poškozovala,okamžitě ji sníží tak aby poškození zabránil. -V menu,který se mi strašně líbí jak svítí, si můžete vybrat z FAST,MANUAL,GENTLE,STYLE a pak také CURLY. - Nejdřív mi přišlo,že zas tak moc nefouká'' ale zjistila jsem,že mi suší vlasy mnohem rychleji než můj starý fén. Díky jeho Ionizaci a nové technologii mám vlasy vysušené mnohem rychleji. -Po fénování je VIDITELNÝ rozdíl. Vlasy sou hebké,měkké a lesklé! -Pokud máte třeba zničené,křehké vlasy tak tento fén je pro Vás jasná volba. -Pokud jen prostě milujete své vlasy a chcete pro ně co nejlepší,tak ano,tento fén je jasná volba. Težký mi nepřijde,možná trošku neskladný.
Sensor IQ,který nepřepaluje vlasy Ionizace super design rychlé sušení zdravé sušení nemám
123
 
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací