Recenze Rohnson R-500n

Zobrazit katalog
Rohnson R-500n - Frapovač

Recenze Rohnson R-500n

Zajímají Vás názory a recenze na Rohnson R-500n? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 161 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Rohnson R-500n. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Rohnson R-500n i vy.
319,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Blanka, Studénkaflag
Hodnoceno 22.07.2024, varianta Rohnson R-500n
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výborný,krásně šlehá
0 ×Nahlásit
SEIZIS, spol. s r.o., Králův Dvůrflag
Hodnoceno 19.07.2024, varianta Rohnson R-500n
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
slušný ruční šlehač na Frappé napájený ze sítě
oproti bateriovým šlehačům má tento dostatečný výkon
0 ×Nahlásit
Ivana, Netvořiceflag
Hodnoceno 19.07.2024, varianta Rohnson R-500n
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skvěle vyšlehá mléko i kávu během chvilky
0 ×Nahlásit
Alena, Bratislavaflag
Hodnoceno 07.06.2024, varianta Rohnson R-500n
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
absolútne mi mlieko nevyšľahal ani po opakovanom vyskúšaní, chcem tento výrobok vrátiť. , stiahla som si aj návod, lebo súčasťou balenia nebol a ani veľmi nebol treba pri takej jednoduchej pomôcke. Je úplne nefunkčný a ak by ma to len napadlo, nechám si pôvodný obal a hneď ho vrátim. Bohužiaľ som ho po rozbalení odhodila
0 ×Nahlásit
Alžběta, Prahaflag
Hodnoceno 05.06.2024, varianta Rohnson R-500n
Ověřený nákup
Funguje
Dostatečně výkonný
Nemusí se nabíjet
0 ×Nahlásit
Monika, Hlinnáflag
Hodnoceno 31.05.2024, varianta Rohnson R-500n
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Můžu doporučit. Vyšlehá krásnou pěnu i z espressa (dělám espresso na 4-5 kostek ledu do whiskové skleničky, vyšlehám frapovačem a za chvilku mám skleničku plnou husté pěny, mléko ani cukr netřeba).
Poměr Cena : Výkon
Kryt
0 ×Nahlásit
Alexandr, Příchoviceflag
Hodnoceno 22.02.2024, varianta Rohnson R-500n
Ověřený nákup
Plní co jsem očekával
Poměr cena/vykon pecka
Kabel (ale za ty peníze je to v pohodě)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.02.2024, varianta Rohnson R-500n
Ověřený nákup
Největší plus je napájení na elektriku (baterie nevydrží nic)
Skvělé na promíchání drinků (frappe, supergreen …)
Od malých příruční na baterky se svou velikostí zase tak neliší
Kryt/odměrka je super, jelikož se mi u malých spirálkových šlehačů stávalo, že tyč se po čase v šuplíku lehce ohnula
Zatím nic
0 ×Nahlásit
Miloš, Praha 10flag
Hodnoceno 21.12.2023, varianta Rohnson R-500n
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jsem spokojen
0 ×Nahlásit
Martin, Nový Jičínflag
Hodnoceno 02.11.2023, varianta Rohnson R-500n
Ověřený nákup
Koupil jsem spíše na pěnění mléka, tady úplně nefunguje. Ale frapé udělá parádní.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 75
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací