Během svátku 28.10. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Mastercard Obchodník roku 2021 Bridgestone

Recenze Rohnson R-500n

Zobrazit katalog
Rohnson R-500n - Frapovač

Recenze Rohnson R-500n

Zajímají Vás názory a recenze na Rohnson R-500n? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 120 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Rohnson R-500n. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Rohnson R-500n i vy.
339,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Lucie, Liberec 6 22.07.2015
Splní funkci tak jak má. Kávička luxusní!!
 
Radek, Pelhřimov 18.07.2015
SUPER,UZ ZADNE BATERIE SUPER MAKAC Nic
Zákazník 02.07.2015
Je super, udělá krásnou pěnu. Doporučuji. Porovnávám s 10 let starým z Řecka a vyrovná se mu. Možná bych řekla, že je i o trochu lepší.
Eva, Brno 09.06.2015
Spolehlivost, jednoduchá obsluha, výkon. Po vyzkoušení objednali i další kolegové z práce. Žádné nevýhody dosud nezjištěny.
David, Ostrov 16.05.2015
Super šlehá pěnu z mléka.
Lucie, Brno 13.07.2019
krásně šlehá dobře se umývá zatím žádné
Alena, Praha 5 - Řeporyje 06.07.2019
lehký výkonný
Nikola 01.07.2019
Supr frapovač, naprostá spokojenost Žádné
Alena, Praha 5 - Řeporyje 24.06.2019
Lehký Výkonný
Daniela, Mochov 21.06.2019
Našlehá pěnu stejně rychle a hustou, jako velký frapovač. Koupila jsem jako dárek pro kamarádku, která je napůl Řekyně , ale žádný neměla, protože malá kuchyně. Byl to velký úspěch a překvapení, že funguje až tak dobře, kvůli velikosti a ceně jsme tomu nejdřív moc nevěřily. Akorát že prej si ho vezme do práce, tam ho užije víc. Aspoň to jedno freddo mi teda udělala ;) Taky vidím velkou výhodu v čištění - prostě pod kohoutek a hotovo. Nic
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi