Alzaboxy Stormred

Recenze Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus + SD adaptér

Zobrazit katalog
Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus + SD adaptér - Paměťová karta

Recenze Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus + SD adaptér

Zajímají Vás názory a recenze na Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus + SD adaptér? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 435 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus + SD adaptér. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Samsung MicroSDXC 256GB EVO Plus + SD adaptér i vy.
899,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Milan 16.08.2020
pro zalohu dat ok ale ohledne zapisu videa 4k to zvladne pouze v 30 fps nedokaze pojmout 4k pri 60 fps to uz nezvladne.
velka kapacita za dobre penize nezapise 4k 60fps
Renáta, Chotěbuz 11.10.2020
Používám již pět let v jiných zařízeních a nikdy s ní nebyly žádné problémy (na rozdíl od některých jiných značek) Rychlost přenosu, stačila vždy na vše Dostat se do balení je opravdu umění :-)
Stanislav, držková 07.08.2020
Žádný problém používám je karty samsung
Marcel, Kopřivnice 06.08.2020
Jistota kompatibility se Samsung telefonem žádné
Alexandr, Jesenice u Prahy, okr. Praha-západ 17.07.2020
rychla
Tomáš, Šestajovice 07.04.2021
Za tu cenu pro většinu použití dost dobré, nezvládne ale konstantně 60mbps 4K video z action kamerky
za cenu slušná kapacita i rychlost nezvládne konstantně 60mbps 4K video z action kamerky
Kateřina, Sušice 13.01.2022
Splňuje požadavky, používám v hlavním pracovním tabletu
Ladislav, Usti nad labem 13.01.2022
Dobrá cena
Jakub, Ondřejov - Třemblat 26.12.2021
kvalitnírychlá velká
Jiří, Praha 6 25.12.2021
Dobrý poměr cena výkon v době nákupu
123 ...
 
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací