XXL týdny Všude vedro, doma ne

Recenze SAMSUNG MS23F301TAS/EO

Zobrazit katalog
SAMSUNG MS23F301TAS/EO - Mikrovlnná trouba

Recenze SAMSUNG MS23F301TAS/EO

Zajímají Vás názory a recenze na SAMSUNG MS23F301TAS/EO? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 272 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SAMSUNG MS23F301TAS/EO. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SAMSUNG MS23F301TAS/EO i vy.
2 489,-
Na cestě > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,7
Hodnotilo 272 zákazníků
Napsat recenzi
5 211 ×
4 45 ×
3 4 ×
2 7 ×
1 5 ×
10 000+ zákazníků již zakoupilo
94 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Brno 27 26.04.2018
dobře vypadá ke spuštění je potřeba navolit program, pak čas a pak ještě zvlášť zapnout
Vladislav, Praha 9 - Prosek 16.10.2020
S mikrovlnkou sme vcelku spokojní (6+ mesiacov v užívaní). Ovládanie je dosť chaos - treba zvoliť typ ohrevu, nastaviť čas a zapnúť - človek si ale zvykne spúšťať ohrev len zrýchleným spôsobom, kde stlačenie start tlačidla pustí ten základný ohrev a pridá 30s času.
Hreje Veľká Cena Ohrievanie na časy mimo násobky 30s vyžaduje vyššie IQ a rozhodne sa nedoporučuje skoro ráno
Michal, Praha 3 - Žižkov 14.10.2018
Líbí se mi a skvěle funguje. Jednoduchá. Hřeje proti starému whirlpoolu rovnoměrně a okraje talíře zůstanou studený. Nic a doufám, že to tak zůstane.
Martin, Olomouc - Chomoutov 01.11.2017
dobře čitelný display snadné ovládání i pro rodiče v důchodu ručka velice praktická na otevírání oproti nějakým ltačidlům už máme černou, stříbrná jde do druhého bytu nejsou
COOL TOUR s.r.o. 23.03.2016
Mám ji chvíli, ale je jednoduchá a dobře ohřívá. Jsem s ní spokojená. Chtěla jsem mikrovlnku k ohřevu a rozmrazování - pro tyto funkce i její dobrou cenu ji mohu doporučit. zatím nic
Honza G. 20.11.2020
možnost vypnout zvukovou signalizaci konče ohřívání a pípání celkově tichý chod
Tomáš, Most 16.05.2020
Nemá chybu
Rychle ohřívá potraviny Design Přehledná Plní svůj účel Nic
Martin, Kladno 09.01.2020
Dostatečný vnitřní prostor. Přehledné ovládání. Bez nesmyslných funkcí typu gril nebo horkovzdušná trouba. Možnost vypnutí hodin. Pěkný vzhled. Nutnost o něco delšího ohřevu vzhledem k výkonu 800 W. Zcela zbytečné funkce typu "zdravé vaření."
David, Ostrava - Moravská Ostrava 17.11.2019
Rychle a rovnoměrně ohřeje Desing Rychlé ovládání Sklo je krásně tmavé - při ohřívání nejde moc vidět dovnitř. Po delší době vydává tichý vysoký pisklavy tón (jako cívky u PC), po zmáčknutí nebo otočení tlačítek zvuk přestane. (možná jenom můj případ) Po výpadku proudu se musí znovu nastavit čas. Ale i přes tyto detaily bych ji koupil znovu nebo bych ji doporučil ostatním.
Zakaznik, Praha 10 - Hostivař 13.01.2018
Skvělý poměr cena výkon
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi