Recenze SENCOR SHS 7551RD

Zobrazit katalog
SENCOR SHS 7551RD - Kulmofén

Recenze SENCOR SHS 7551RD

Zajímají Vás názory a recenze na SENCOR SHS 7551RD? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 104 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SENCOR SHS 7551RD. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SENCOR SHS 7551RD i vy.
749,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 20.04.2024, varianta SENCOR SHS 7551RD
Ověřený nákup
Používám krátce, ale zatím spokojenost. Dobře se s kulmou manipuluje, není příliš hlučná, dobré nástavce.
Zatím nic
0 ×Nahlásit
Luboš, Praha 5 - Radotínflag
Hodnoceno 05.01.2024, varianta SENCOR SHS 7551RD
Ověřený nákup
je velký do ruky
0 ×Nahlásit
Marek, Chebflag
Hodnoceno 04.01.2024, varianta SENCOR SHS 7551VT
Ověřený nákup
Tak tato kulma mi vubec nevyhovuje. Nemohu na ni napsat nic pozitivniho, snad jen, ze ma spoustu nastavcu, ale to je vse. Vlasy vubec nenatoci, nijak hezky nenarovna, teply vzduch se nedostane do hlavic, protoze fouka z direk, ktere jsou dole na nastavcich. Spicka, za kterou se nastavce drzi se nahreje tak moc, ze se neda drzet. Bohuzel za mne velmi spatny vyrobek.
0 ×Nahlásit
Gabriela, Brno 21flag
Hodnoceno 18.12.2023, varianta SENCOR SHS 7551VT
Ověřený nákup
nástavec se zásuvným hřebenem nefunguje po třetím použití
0 ×Nahlásit
Zákazník, Recaflag
Hodnoceno 21.10.2023, varianta SENCOR SHS 7551RD
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
funguje dobre
0 ×Nahlásit
Monika, Orlováflag
Hodnoceno 21.06.2023, varianta SENCOR SHS 7551RD
Ověřený nákup
Křehký plast,
Teplem se tavi
0 ×Nahlásit
Karel, Stráž nad Nežárkouflag
Hodnoceno 13.06.2023, varianta SENCOR SHS 7551RD
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Bohaté příslušenství, příznivá cena
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Dubnica nad Váhomflag
Hodnoceno 22.04.2023, varianta SENCOR SHS 7551RD
Ověřený nákup
Asi nejlepší kulmofén jaký jsem za posledních 20 let měla.
0 ×Nahlásit
Daniela, Štúrovo 1flag
Hodnoceno 28.11.2022, varianta SENCOR SHS 7551VT
Ověřený nákup
Kvalita a mnohostranné využitie. Aj cena primeraná. Rýchle doručenie.
0 ×Nahlásit
Hana, Praha 10flag
Hodnoceno 16.04.2020, varianta SENCOR SHS 7551RD
Ověřený nákup
Super vychytávka na upravení účesu, velký výběr šikovných nástavců. Jednoduchá manipulace. Doporučuji.
Zatím nic záporného
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 24
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací