Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

Cenové bomby Bazarové zboží

Recenze SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 500W

Zobrazit katalog
SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 500W - Počítačový zdroj

Recenze SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 500W

Zajímají Vás názory a recenze na SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 500W? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 58 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 500W. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 500W i vy.
1 279,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Josef, Plzeň 26 25.07.2019
Solidní poměr ceny, výkonu a kvality Nedělá rámus Zatím mě nikdy nezklamal v žádném PC Je dodáván s 230V kabelem Závity jsou měkké, po třetí demontáži a montáži se jeden ukroutil
Prokop, Benešov 18.09.2019
Solidní poměr: cena / výkon Tichý chod / resp. tichý120mm ventilátor Dostatečně dlouhé a dobře skladné kabely Vysoká účinnost zdroje s certifikací 80 PLUS Provoz 24/7 do teploty 40 °C Napájecí zdroj s podporou PCI-E 8/6 pinů Životnost až 100 tisíc hodin Je dodáván s 230V kabelem (Kotvící šroubky dotahovat s citem - dvěma prsty - pro jistotu). N I C
Jiří, Dolní Kounice 27.12.2021
OK
Zákazník, Benešov u Prahy 25.11.2021
Výrobky Silverstone beru jako solidní střední třídu až vyšší třídu. Něco mají udělané dokonce skvěle, někde potěší pár detailu, ale vždy jsem byl spokojen s poměrem cena/výkon a se spolehlivostí. I tentokráte jsem spokojen, na zdroji "visí" I7 9700K ("TDP" 95W) a 1070Ti s TDP až 235W, pár disků a ventilátorů, 32GB RAM a o zdroji nevím.
Solidní poměr cena/výkon Tichý chod, 120mm ventilátor není skoro slyšet Dostatečně dlouhé kabely Vysoká účinnost zdroje s certifikací 80 PLUS Provoz často celý den a vzduch ze zdroje je pouze vlažný Napájecí zdroj s podporou PCI-E 8/6 pro VGA Životnost až 100 tisíc hodin Je dodáván s 230V kabelem Pěkný vzhled, černý povrch Nic, ani po roce používání
Tomáš, Frýdek-Místek 1 16.12.2020
cena tichost výkonostně stačí na většinu PC
Dušan, Brno 2 08.11.2020
Kupováno pro 1060 3gb a jede v klidu i v plné zátěži. K tomu i5. Cena Vzhled
Petr, Ostrava Mariánské Hory 09.06.2019
Tichý chod Nic
Martin, Brandýs nad Labem 09.06.2019
Poměr výkon, cena, funkčnost
Zakaznik, Ostrava - Krásné Pole 20.05.2019
Tichý Výkonný Snadná instalace
Ondřej, Praha 9 - Hloubětín 21.04.2019
Tichý chod
12
 
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací