Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Doprava zdarma právě teď! Nepropásněte šanci ušetřit na vánočních dárcích.

Recenze SKROSS UK PA28

Zobrazit katalog
SKROSS UK PA28

Cestovní adaptér pro použití v UK, vhodné pro uzemněný 3pólový (schuko) a 2pólový Euro, dětská pojistka, ochranný límec pro bezpečné zasunutí/vysunutí vidlice, max zátěž 10A

Skladem > 10 ks
a na 10 prodejnách
Cena s DPH 199,-
Původní cena 264,-
4,8
Hodnotilo 154 uživatelů
5 127x
4 22x
3 2x
2 2x
1 1x
5 000+ zákazníků již zakoupilo
96 % zákazníků doporučuje
99% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

x14, PRAHA 10.08.2011
Pozor! Toto zařízení není plně použitelné pro zařízení s naším standardem zásuvek! Náš typ je E, zde jde o typ F tzv. Schuko --- nemá to kolík, ale horní a dolní ochranné kontakty Schutz-Kontakt. Velká část našich zařízení v tom sice bude fungovat, protože máme běžně obojetné zástrčky, ale naše klasické zástrčky tam vůbec nepůjdou zasunout. Kdyby tam byla fotka z druhé strany, tak je ten problém evidentní.
  Výrobek neodpovídá popisku.
Hana, Přerov 02.07.2012
pevná konstrukce, provedení se zdá být kvalitnífungoval bez problémů ve všech zásuvkách v UK použitelný pouze pro zástrčky s horním a dolním zemnícím kontaktem a pro dvouvidlicové zástrčky, nikoliv pro ty, které vyžadují zemnící kolík (naštěstí většina nových spotřebičů tento typ zásuvek podporuje)
Herbert, Horšovský Týn 13.08.2012
  Nelze použít pro zástrčku se zemnícím kolíkem.
Prokop, Nový Jičín 1 12.10.2018
funguje tak jak má do karavanu by se mi hodila v černé barvě
Jan, Praha 19.09.2018
Ve Skotsku fungovala OK
David, Bašť 09.09.2018
skvělá cena bytelná konstrukce funguje :-)
Zdeněk, Brno 22.08.2018
Pekné zpracování
Zakaznik, Praha 9 - Horní Počernice 10.07.2018
Funguje skvěle, v UK nepostradatelný společník Má pojistku
Jitka Kůželová 01.07.2018
Zařízení dobře mi dobře posloužilo.
Zařízení v UK dobře fungovalo.
Jan, Praha 4 25.06.2017
Kompaktní Dobře zpracovaný Univerzální pomocník pro UK nic
Zakaznik 02.07.2016
funguje ako ma nic
Flint Group Austria GmbH. 16.03.2016
funguje absolutně bez problému žádné
Markéta, Velké Opatovice 15.03.2016
perfektní na cesty do Velké Británie žádny
Jan, Praha 5 - Stodůlky 19.01.2016
Cena Funguje perfektně Žádné
Miroslava, Ostrava 04.12.2015
Fungovala bez problémů, vejde do ní i velká vidlice. Nevím
Zákazník 24.08.2015
Je to jednoduché zařízení, a splnilo mé očekávání
funguje, a to jsem očekávala. Funguje na notebook, mobil, fén, ... nic
Jitka 20.08.2015
Funguje, co jiného očekávat od adaptéru. Vše bez problémů. ŽÁDNÉ
Barbora 16.08.2015
Vejde se i česká zástrčka se zemnícím kolíkem, musí ale mít i druhý typ uzemnění, aby fungovala. V UK funguje bezvadně.
Barbora, Zlín 4 13.08.2015
vhodne na nabijeni ntb, Super
Lukáš, Praha 3 - Žižkov 15.07.2015
kvalitný plast, splnilo účel
Pavel 12.05.2015
funguje
Zdeňka, Hodonice 11.05.2015
Funguje tak jak má Použitelné i pro spotřebiče jako rychlovarná konvice, apod Nic mě nenapadá
Jana 10.05.2015
som maximálne spokojná, výborný pomocník pri cestovaní... nič
Zákazník 03.05.2014
Doporučuji
Adaptér i pro naše zástrčky se zemnícím kolíkem - fungoval bez problému
Pavel, Mnichovice 27.03.2014
Hlavní přednost je bytelné a precizní provedení, dobře drží v zásuvkách, neviklá se. Trošku dražší výrobek, mohlo by být levnější.
Michal, Benešov 23.10.2013
Splňuje, co bylo očekáváno.
Tomáš, Mnichovo Hradiště 12.08.2013
Jsem naprosto spokojen. Zpracování je kvalitní, má i zemnící kolík.
Martin, Pardubice I - Bílé Předměstí 07.03.2013
velmi dobrá kvalita zpracování
Zákazník 27.12.2012
Užitečná pomůcka pro život Čecha v UK nic
Zákazník, Praha 8 26.06.2012
Jednoduché vkládání do zásuvky, vysoká spolehlivost, vyzkoušeno k naprosté spokojenosti v Irsku.
Zákazník 19.04.2014
splní účel nic
Roman, Luhačovice 10.09.2015
cena
Pavel, Pardubice 11.08.2015
rychlost dodání
Zákazník 07.06.2015
funkční,bytelný adaptér pro UK rozumná cena ne vždy na skladě
Alena, Praha 6 01.06.2015
Splňuje co má
Zákazník 06.04.2014
Výborný adaptér do anglie
Pasuje výborně i na velkou zástrčku do něj. žádně nejsou
Tomáš, Praha 02.02.2014
potreboval jsem rychle adapter a alza mela tento ihned k odberu Super design plni svuj ucel nema snad jen vyssicena
Ondřej, Brno 22.04.2013
má uzemnění cena nemá zemnící kolík
Lenka, Kaznějov 12.02.2013
Dobře zpracovaný, vypadá stabilně. Nemá zemnící kolík. Snad s sebou dcera do Anglie nepoveze žádný spotřebič, u kterého by to vadilo.
Václav, Nové Město nad Metují 11.02.2014
funguje ve VB bez problemu Nelze použít pro zástrčku se zemnícím kolíkem.
Jan, Brno 14.11.2012
  vaše foto je jen ze zadní strany a česká zástrčka tam nejde zasunout
Martin, Praha 4 - Krč 26.03.2015
Do Irska (a zřejmě i Anglie) naprosto vynikající
Patrik 19.03.2015
funguje ako má, spokojnosť
Zdeněk, Chotěbuz 14.12.2014
Jednoduché, funkční lze použít i pro zásuvky se zemnícím kolíkem
Petr, Libčice nad Vltavou 16.11.2014
sedí přesně robustní skvělé
Vladimír, Habartov 07.10.2014
bez chyby
Zákazník, Ústí nad Labem 11 26.11.2013
Robustní provedení, zemnící kolík. Nic mne nenapadá.
Zákazník 10.05.2014
DObrá cena
Funguje i na náš typ zástrček se zemnícím kolíkem (jen některé přístroje s ním pak jde pouze držet na síti, ale např. notebook se nenabíjí, jen je napájen ze sítě. Fotky jen zezadu.
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB24
Váš osobní asistent
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Nová konverzace
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi