AP+ slevy v app AP+ slevy

Recenze SKROSS World Adapter PRO PA34

Zobrazit katalog
SKROSS World Adapter PRO PA34 - Cestovní adaptér

Recenze SKROSS World Adapter PRO PA34

Zajímají Vás názory a recenze na SKROSS World Adapter PRO PA34? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 124 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SKROSS World Adapter PRO PA34. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SKROSS World Adapter PRO PA34 i vy.
699,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Dana, Breznoflag
Hodnoceno 09.05.2024, varianta SKROSS World Adapter PRO PA34
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
má veľa zastúpení v jednom
nemá všetko, ja som potrebovala adaptér na Japonsko, na ten typ zásuviek nie je vhodný
0 ×Nahlásit
Tomáš, Nitraflag
Hodnoceno 17.12.2023, varianta SKROSS World Adapter PRO PA34
Ověřený nákup
Veľkosť
0 ×Nahlásit
Pavel, Litvínovflag
Hodnoceno 15.10.2023, varianta SKROSS World Adapter PRO PA34
Ověřený nákup
V letadle adaptér fungoval pouze s Čínskou vidlicí, na ostatní vůbec, přestože zásuvky byly univerzální.
Vidlice pro Čínské zásuvky je moc krátká = po mírném vytažení ztratí kontakt. Musel jsem adaptér v zásuvce zapřít batohem.
0 ×Nahlásit
Pavla, Brnoflag
Hodnoceno 02.10.2023, varianta SKROSS World Adapter PRO PA34
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Použitý v Anglii - funguje bez problémů
Protože se výstup dá zacvaknout, dobře se balí do zavazadla
Je poměrně velký a těžký
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 6flag
Hodnoceno 05.09.2023, varianta SKROSS World Adapter PRO PA34
Ověřený nákup
funguje tak, jak má. Super.
0 ×Nahlásit
Pavel, Litomyšlflag
Hodnoceno 23.07.2023, varianta SKROSS World Adapter PRO PA34
Ověřený nákup
vyzkoušeno na Maltě - vše bez problémů
funguje
0 ×Nahlásit
Jan, Popůvkyflag
Hodnoceno 27.06.2023, varianta SKROSS World Adapter PRO PA34
Ověřený nákup
super na cesty
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 28.05.2023, varianta SKROSS World Adapter PRO PA34
Ověřený nákup
Funguje dobre
Těžká a určitě není na všechny typy jak je uvedeno
0 ×Nahlásit
Petra, Praha 10 - Malešiceflag
Hodnoceno 28.04.2023, varianta SKROSS World Adapter PRO PA34
Ověřený nákup
Právě sedím v Japonsku v hotelu a říkám si, kde jsem sakra udělala chybu. Do Japonska to nejde!!! Ačkoliv to tady píšou. V Japonsku jsou 2-polove zásuvky především a tady tohle sem nepasuje. Děkuju pěkně, že se s tímhle velkým krámem tahám jako backpacker po Asii. Můžu to hodit do koše a ušetřit místo. Tohle vědět tak si čemu svůj mini adaptér na US zástrčku která by sem pasovala.
0 ×Nahlásit
Roman, Šestajoviceflag
Hodnoceno 18.01.2020, varianta SKROSS World Adapter PRO PA34
Ověřený nákup
Kvalita překvapila
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 44
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací