Léto s Alzou Zpátky do školy

Recenze Sony HDR-CX240E černá

Zobrazit katalog
Sony HDR-CX240E černá - Digitální kamera

Recenze Sony HDR-CX240E černá

Zajímají Vás názory a recenze na Sony HDR-CX240E černá? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 39 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony HDR-CX240E černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony HDR-CX240E černá i vy.
4 590,- 4 489,-
Na cestě > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,2
Hodnotilo 39 zákazníků
Napsat recenzi
5 24 ×
4 6 ×
3 3 ×
2 4 ×
1 2 ×
500+ zákazníků již zakoupilo
76 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Týniště nad Orlicí 04.11.2014
Za ty peníze v pohodě kamera. Obraz dobrý Horší snímky, ale u kamery to není nijak potřeba.
Jan Liška 20.03.2015
výborné!!!!!!
 
Zákazník 01.09.2014
Dobrá kvalita za rozumnou cenu.
Jednoduché ovládáníVýdrž baterieDobrá kvalita obrazu Nepoužitelné fotografie (u kamery to ale tolik nevadí)
Rudý odstrelovač 22.08.2018
Velmi dobrá kvalita videa jsem you tuber a fanoušci si chválí. Nic!!!!!!!!!!!!!!!
Zákazník 08.07.2015
Kompaktní rozměry kvalitní obraz i na tv. Uživatelsky vcelku příjemné
neznámí host 29.06.2018
Super pro začátečníky
Výdrž baterky Lehká a přenosná Lehké ovládání Nic!!!
Jan, Praha 9 03.03.2019
velmi malá a lehká kamera velmi snadná obsluha cena kvalita obrazu za zhoršených světelných podmínek je opravdu hodně špatná (zrnění) kamera působí hodně subtilně, tak snad něco vydrží chybějící tlačítko zapnutí a vypnutí (zbytečné vybíjení baterie)
Jan, Praha 9 22.09.2020
Zklamání z kvality obrazu
velmi lehká relativně snadná na obsluhu velmi špatný obraz v horším světle
Milan Čejka 14.04.2020
Naprosto nepoužitelný obraz. To není HD kvalita, i když rozlišení ano. I obyčejný mobil už nahrává lépe.
pro děti mezi hračky nepoužitelný obraz
Luděk Zakopal 10.12.2014
Za dobrého světla dobrý obraz. Při nahrání obrazu na kartu a opětovného plného nabití baterie hlásila kamera chybu a karta musela být naformátována. Asi po dvou měsících, kdy kamera nebyla skoro používána, obraz začal skákat a nedalo se zoomovat.
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi